Posted 20 March 2006 - 21:26
Posted 20 March 2006 - 21:27
Posted 20 March 2006 - 22:40
Posted 21 March 2006 - 10:57
На следващата задължително ще трябва да присъстваш за да се гласува управителния съвет.и направо ще се скъсам от яд, че нямаше начин да дойда
Posted 02 April 2006 - 11:12
Posted 02 April 2006 - 12:02
Ще очакваме поканатаБраво момчета
Екстра сбирка сте си направили, ние с Giorceto не можахме да се класираме
Следващия път живот и здраве
![]()
В тоя ред на мисли - мислите ли нещо за национален събор ?
Ние направихме вече организация и на 5,6 и 7 май ще проведем 5-ия по ред национален събор - като мястото ще бъде Хисаря а акцента на мероприятието - писта "Дракон" в с.Калояново на Гергьовден![]()
Очакваме поне 300 автомобила ...
Подготвили сме нещо,което не е правено досега в България !!!!!!!
Когато всичко стане 100% ясно ще ви отправя една официална покана ,като член в Управителния Съвет на БМВ клуб България![]()
![]()
Георги Пенчев
Posted 02 April 2006 - 12:29
И вие имате Мерцoве на4и раѕдвоени фенове м/у Мерцедес и БмвБраво момчета
Екстра сбирка сте си направили, ние с Giorceto не можахме да се класираме
Следващия път живот и здраве
![]()
В тоя ред на мисли - мислите ли нещо за национален събор ?
Ние направихме вече организация и на 5,6 и 7 май ще проведем 5-ия по ред национален събор - като мястото ще бъде Хисаря а акцента на мероприятието - писта "Дракон" в с.Калояново на Гергьовден![]()
Очакваме поне 300 автомобила ...
Подготвили сме нещо,което не е правено досега в България !!!!!!!
Когато всичко стане 100% ясно ще ви отправя една официална покана ,като член в Управителния Съвет на БМВ клуб България![]()
![]()
Георги Пенчев
Posted 02 April 2006 - 12:50
Posted 02 April 2006 - 15:48
Чувствай се поканен на следващата сбиркаНе,не точно ...
Ако визираш мен, аз съм болен и в мозъка на костите от "синьо-бялата болест" хахахаТова е болестно състояние вероятно ...
Уважавам Mercedes-Benz,уважавам и васВие сега ще набирате все по-голяма скорост като клуби ще става все по-хубаво ! Радвам се ,че тук няма дразнещи личности - това всичко е много хубаво и затова пиша тук и затова един ден ще дойда да се видим
0 members, 1 guests, 0 anonymous users