Привет на всички колеги.
При закупуването на w203 1.8 компресор имах идея да му сложим газова инсталация,къде за експеримент(никога не съм имал автомобил със GLP) къде поради 80 километровите пътуванията свързани със работа,та избрах сервиз(живея във Барселона),инсталират Lovato easy,1700€,свещи не сменихме при самата инсталиция както бе бяха посъветвали приятели след консултация.
Взех колата,карам си,всичко наред, на втория ден светна check лампата,колата върви без промени,купух иридиеви NGK свещи, смених ги(имаше хлабави бобини и свещи дори незатегнати) отивам във сервиза и компютъра показва бедна смес на бензин,майстора каза ,че със новите свещи сместа е много по-добра и я настрои,аз карам той гледа на компютъра, нормално всичко.
Прибрах се,два дена не бях местил колата,днес тръгвам за работа, пали ,всичко наред, след 15 минути каране светна отново check лампата.
Ако е от някакво знаечение,забелязах леко различно първо палене сутрин на бензин, сякаш има едно завъртане повече преди да запали.
Надявам се да не досадя на колегите със разказа си и някои добър човек да се отзове със мнение дали такива истории са нормални и имат ли оправия.
Благодаря на всички
Lovato на w203 1.8 kompressor check!!!
Започната от Nenov, 19 май 2026 - 08:43:36
Няма други мнения в тази тема
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни