Автомата включва само до 2 Ра търся сервиз
Started by koko4630, 04 Aug 2024 - 12:33:09
3 replies to this topic
Posted 04 August 2024 - 12:33
Здравей преди два дни кутията спря да включва 3 и 4 предавка първа втора и задна си ги включва както преди прегледах маркучета кабели всичко е наред маслото също е където трябва меря на загрят и запален двигател.
Колата е W202 M111 722.4 кутия маслото го сменях преди две години.Някой може ли да ми каже къде правят такива кутии къде има сервиз аз съм от Село Панчарево област Стара Загора.
Колата е W202 M111 722.4 кутия маслото го сменях преди две години.Някой може ли да ми каже къде правят такива кутии къде има сервиз аз съм от Село Панчарево област Стара Загора.
Posted 05 August 2024 - 13:36
Мойта 722.3 лятото в жегата буксуваха 3 та и 4 та, все едно че изкл от скорост и мирише на феродо.
На студено време си вървеше криволяво.
Жегите са голям бич за автоматика, особенно в трафика тръгни спри, климатика до дупка.
Прявят ги тези кутий, но аз немога да ти пропоръчам човека който ми я прави в София защото отне 3 месеца процедурата и се криеше и не ми вдигаше телефона се видях в чудо.
Иначе тогава взе 2000 части, 500 труд, което според мен е обратното но както и да е. Като гледам в ибей, комплектите за kit-overhaul са по 500 лева.
Колата беше при него, той я свали от колата той я качи. Сега вероятно взимат повече защото както казах, минаха 4 - 5 години.
Успех!!
Edited by Bogi, 05 August 2024 - 13:41 .
сесшисе ?
Posted 05 August 2024 - 17:23
Моята изобщо не ги включва все едно ги няма. Ще сменя релето за пренапрежение че ме съмнява пак да не е изгоряло то мисля че отговаря за тези неща електрониката преди време се беше прецакало не държеше обороти от него и това което сложих не е много стока може да е думнало утре слагам новото да видя
Posted 31 October 2024 - 23:17
Свалих кутия отворих картера и имаше стружки. Сложих друга кутия обаче не със същия номер и включва малко по-рано предавките от дизел най вероятно.Сега вече тази си ги сменя нормално малко им завъртях едно като кранче дърпа се навън и се завърта на снимката го пише Modulator pressure до колкото разбрах променя някакво налягане в мозъка на кутията и тя почва да сменя малко по бързо и малко по стегнато на моменти леко рита даже.Причината да го барам това там е че кутията както беше в началото изтърваше предавките.Сменяше ги но много бавно и със голямо приплъзване между смените.Ако им давам пълна газ приплъзва ако е със малко газ сменяше добре мазно.И реших да го натегна малко сега не приплъзва при смяна на предавка и зацепва по добре скоростта съединителя не приплъзва както преди и кутията малко взе да рита така и се усеща повече като сменя.След като позагрее обаче маслото да се стопли и почти спира да се усеща смяната.
Естествено на новата стара кутия нов филтър,нова гарнитура на картера,и ново масло + на хидротрансформатора.После налях 5.7 литра на феби декстрон 2.
За сега всичко е наред!
Естествено на новата стара кутия нов филтър,нова гарнитура на картера,и ново масло + на хидротрансформатора.После налях 5.7 литра на феби декстрон 2.
За сега всичко е наред!
Attached Files
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users