Този пост е редактиран от ALEXONE™: 18 март 2006 - 18:35
новият CLпърви снимки
Започната от DJ FUNKY, 17 мар 2006 - 23:37:52
20 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2006 - 23:37
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 18 март 2006 - 18:15
бива, но явно в този клас топ производителите на автомобили съблюдават някакви тенденции и мода, т.к. поне аз намирам общи черти с бмв 6-та серия:изпъкналите линии по капака, формата на мигачите и като цяло линиите на купето
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 18 март 2006 - 19:03
Не ме кефи изобщо
Публикувано 18 март 2006 - 19:11
eeeeйййй, ма мн евтини стопове, а и не очквах да е толкова скучно отзад - се едно е форд пума
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 18 март 2006 - 21:34
Допускам че това е компютърен ретуш на маскирана кола... или поне се надявам. Очаквам оригинала да е много по-впечатляващ
ЕВАЛЛА СТАБИЛЯГИ!!!
Публикувано 19 март 2006 - 16:52
Уф, на нищо не прилича.
Публикувано 20 март 2006 - 10:21
странно ми е да я има по улиците, а да няма данни за нея в сайта на Мерцедес. според мен е нещо от рода на CL new vision (някой си е направил 123-ката на CL)
Публикувано 20 март 2006 - 11:06
няма инфо защото тва са Spy fotos някой я е снимал неофицялностранно ми е да я има по улиците, а да няма данни за нея в сайта на Мерцедес. според мен е нещо от рода на CL new vision (някой си е направил 123-ката на CL)
MY FACEBOOK
Публикувано 20 март 2006 - 11:49
Неее сигурен съм че това няма да е колата...само вижте предишните 3 генерации на флагмана...просто линията е различна, това няма да е колата в никакъв случай...и слава Богу, не ми харесва...иначе от снимките в другите теми се влюбих в С-класата новата която ще бъде
Публикувано 27 март 2006 - 13:15
Напомня леко и на Ягуар S тайп Само дето онова имаше хром, който внасяше повече стил...eeeeйййй, ма мн евтини стопове, а и не очквах да е толкова скучно отзад - се едно е форд пума
Публикувано 28 март 2006 - 01:30
Ако ми го подарят не бих го върнал , ама да имам парите за такава кола и да си купя точно тоя модел - НЯМА ДА СТАНЕ
Докато за това, ще си дам и последните стотинки..
Публикувано 28 март 2006 - 22:46
наистина е страхотен но за съжаление е само фотощопОпределено невероятен автомобилАко ми го подарят не бих го върнал , ама да имам парите за такава кола и да си купя точно тоя модел - НЯМА ДА СТАНЕ
MY FACEBOOK
Публикувано 29 март 2006 - 19:17
Мисля че това няма да е CL в крайния му вид незнам за кога е предвидена премиерата но има още време и се надявам да е доста по впечетляващ от сега, защото никак не ми харесва!
Но за този CLE клас не бях го вижда до сега но наистина...може да го гледаш..с часове!!!
Но за този CLE клас не бях го вижда до сега но наистина...може да го гледаш..с часове!!!
Mercedes-Benz W201
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни