Здравейте имам проблем моля помогнете
Започната от iliqnv63, 10 юни 2023 - 14:04:05
4 мнения по тази тема
Публикувано 10 юни 2023 - 14:04
Закупих си w211 2002г и не ми тръгва радиото чейнчъра свети във жълто нито той нито радиото тръгват
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
Публикувано 11 юни 2023 - 22:26
Ами... майстор-електрончик би помогнал
А може и да не е в електрониката дерта, а някъде по MOST кръга.... кой знае?
Умре ли оптиката умира всичко....
/ако не се бъркам, тия 211-ки са с BECKER усилватели и са с оптики... би трябвало да е "малката навигация"??/
Публикувано 11 юни 2023 - 22:53
Не е навигация а радио касетофон благодаря все пак утре ще я водя на електронната техникАми... майстор-електрончик би помогнал
А може и да не е в електрониката дерта, а някъде по MOST кръга.... кой знае?
Умре ли оптиката умира всичко....
/ако не се бъркам, тия 211-ки са с BECKER усилватели и са с оптики... би трябвало да е "малката навигация"??/
Публикувано 12 юни 2023 - 18:22
Вероятно е умряло нещо по самото радио... за съжаление, рано или късно им идва времето.
На бащата 203-ката така умря, сложих му китаец, който го изкара цели 6 години... и умря и китаеца.
Сега новия китаец е под всякаква критика, ама пък той си свикна с ютуба, и няма как да му сложа нещо друго Иначе мен ме дразни...
п.с.
Твоя си работа, но.... не се набутвай за китайска медия. По-добре ако е проблема в радиото - търси втора ръка.
А и винаги има вероятност да е станало нещо, и да трябва да се "сдвои" със xentry-то. Така на един бус не бачкаше, ама просто го закачих с xentry и се оправи.
Ама на него му светеше дисплея, нямам идея при теб как е.
Публикувано 12 юни 2023 - 19:03
Здравей колега моето радио въобще не свети нищо само на чейнджъра има лампичка която е за еарбега дали е включен или не само тя свети и всички други бутони си работят аз вече купих навигация ама и буквата не съм виждал такава само 6 кабела има на нея 2 дебели и 4 тънки
Здравей колега моето радио въобще не свети нищо само на чейнджъра има лампичка която е за еарбега дали е включен или не само тя свети и всички други бутони си работят аз вече купих навигация ама и буквата не съм виждал такава само 6 кабела има на нея 2 дебели и 4 тънкиВероятно е умряло нещо по самото радио... за съжаление, рано или късно им идва времето.
На бащата 203-ката така умря, сложих му китаец, който го изкара цели 6 години... и умря и китаеца.
Сега новия китаец е под всякаква критика, ама пък той си свикна с ютуба, и няма как да му сложа нещо друго Иначе мен ме дразни...
п.с.
Твоя си работа, но.... не се набутвай за китайска медия. По-добре ако е проблема в радиото - търси втора ръка.
А и винаги има вероятност да е станало нещо, и да трябва да се "сдвои" със xentry-то. Така на един бус не бачкаше, ама просто го закачих с xentry и се оправи.
Здравей колега моето радио въобще не свети нищо само на чейнджъра има лампичка която е за еарбега дали е включен или не само тя свети и всички други бутони си работят аз вече купих навигация ама и буквата не съм виждал такава само 6 кабела има на нея 2 дебели и 4 тънкиВероятно е умряло нещо по самото радио... за съжаление, рано или късно им идва времето.
п.с.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни