Да се върне стария софт може , става за минути. Обаче с ремапа ако си пазиш файла най добре… лимитърите на кутията също могат да се махнат, но това е свързано и с хардуерна покупка на електронен блок.( не могат да се презаписват ) Предполагам понеже cpc_ng върви в комплект ъпдейт с мотор … на пари е. честно казано се съмнявам да са пипали и cpc модула ( това е доста профи тунинг) но зависи от желанието на собственика.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Малко се обърках с обяснението ти, но накратко човека който прави ремапа ми каза че дори да пробваме да сложим стария файл с ремапа, колата няма да запали след това заради ъпдейта на компютъра (трябва първо софтуера на колата да е същата версия, за да може да качи стария ремапнат файл), това дали е така не съм наясно, но ако както ти казваш мога директно да кача стария ремапнат файл върху ъпдейта който имам сега бих го помолил да ми прати все пак файла и да пробвам.
Понеже след Мерцедес като ми ъпдейтнаха колата и се затри ремапа ходих отново при тунера за нов ремап.
И преди да пробвам това решение да сложа стария ремапнат файл има ли как да запазя текущия файл със сегашния ремап и ако в случай не стане със стария файл да запали колата да кача текущия ремапнат файл и какво ще ми е нужно за да го копирам текущия, понеже тунера е в Истанбул и не бих искал да бия сумати км отново..
Под пипали cpc модула, визираш Мерцедес или тунера? Понеже има разлики в момента след ъпдейта в смяна на предавките, като нa S+ колата беше абсурдна за каране в градски условия, а сега след ъпдейта колата в S+ е почти идентично сменянето като на C и не мога да си обясня защо колата е по тиха от преди, при положение че отново е ремапната, след смяна на всяка предавка имаше специфичен силен звук, а сега го няма, мислех че клапите на генерацията са една идея по затворени отпреди, но след разговор с хора от Канада които са известни в цял свят ми казаха че не може да е това и в момента гадая как мога да разбера какво се случва..
А иначе от Мерцедес ми казаха че не връщат и нямат старата версия на софтуера и до сега никой не е искал такова нещо и днес пратих запитване по имейл до София понеже не ми вдигнаха телефона и чакам някакъв отговор от тях, ако не смятам да пробвам да ескалирам случая до Германия, защото ме е яд че не ме предупредиха за тези неща и правят каквото си искат.
Поздрави