Проблем с осветлението на таблото и десния габарит!
Started by lameh, 08 Jun 2007 - 22:55:56
2 replies to this topic
Posted 08 June 2007 - 22:55
Здравейте колеги! Определено имам някакъв проблем с осветлението на таблото и десните габарити на колата МБ С250Д, тъй като за втори път ми гори предпазител. Установих, че не ми работи също и осветлението заддесния регулатор на топло-студено, което се включва при включване на фаровете. Също опитах да изпробвам регулатора на дължината на фаровете - този с позиции 0,1,2,3 - мисля че не реагира. Може ли някой да ми помогне със съвет на какво да обърна внимание. Момчетата които ми поставяха алармата ми казаха, че може да е от не добре контактуваща крушка. Друг проблем има с с превклювателя на степените на вентилатора на парното - климатика. Често изключва като при лош контакт или включва роследната 5 степен, въпреки че е позициониран на друга. Предварително благодаря за помощта!
Posted 09 June 2007 - 10:35
За габарита мога да ти кажа само да смениш лампите и да им почистиш фасонгите хубаво,а също и да слагаш хубав бушон.Що се отнася до регулирането на фаровете провери за откачени вакуми по фаровете или тези дето са ти слагали алармата са откачили някой вакум под таблото.Това от мен от колегите повече.Успех.Здравейте колеги! Определено имам някакъв проблем с осветлението на таблото и десните габарити на колата МБ С250Д, тъй като за втори път ми гори предпазител. Установих, че не ми работи също и осветлението заддесния регулатор на топло-студено, което се включва при включване на фаровете. Също опитах да изпробвам регулатора на дължината на фаровете - този с позиции 0,1,2,3 - мисля че не реагира. Може ли някой да ми помогне със съвет на какво да обърна внимание. Момчетата които ми поставяха алармата ми казаха, че може да е от не добре контактуваща крушка. Друг проблем има с с превклювателя на степените на вентилатора на парното - климатика. Често изключва като при лош контакт или включва роследната 5 степен, въпреки че е позициониран на друга. Предварително благодаря за помощта!
Posted 09 June 2007 - 15:32
Благодаря! Мисля, че се оправи всичко!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users