Публикувано 07 юни 2007 - 17:40
Публикувано 07 юни 2007 - 18:08
Публикувано 07 юни 2007 - 18:13
мииии...имам ама.....с тая е по кефффффффф-да не забраиш че кат дода зад голямата вода искам идно кръгче с мракаДа не стане като ти седне някои на жадната седалка и да ти гасне колата?
Ти друга кола да се бъзикаш с нея нямаше ли?
Публикувано 07 юни 2007 - 18:36
Публикувано 07 юни 2007 - 19:06
няма да стане тва дето го мислиш! досега да си чувал някой да надува балони с вакуум??? седалката се надува с налягане, идващо от 2йно действаща помпа за централно заключване! тя има 2 помпи, една за вакуум и една за надуване. трябва да си вземеш такава помпа с електроника за управление, резервоар за налягането и тръбна система, по принцип тези 2йни помпи са доста редки, да не говорим работещите!!!ако не ти се занимава с цялата тази операция, аз имам нужда от регулатора ти за налягането в седалката, понеже моя изпуска, такаче ако решиш да ми го продадеш--пиши или направо ми дай тела си на ЛСХа здравейте -пак съм аз
имам едно малко тъпичко(за някои може би) въпросче-понеже си смених целия кожен салон и предната шофьорска седалка има отстрани едно копче с 3 степени и нарисувани седалките с облекаката и седалката в различни маркировки-и при наличието на вакуум маркуче излизащо от седалката-начи е с подуване-нъл тъй?
![]()
сега и въпросчето-дъл не мога да го мушна,свържа,към някои от вече съществуващите вакуум системи в купето?дали ще има ефект-например за облегалката на задната седалка-и тя би трябвало да е с вакуум макар че моита не бачка-или нещо от сорта-моля ви посъветвайте ме-все пак защо да не използвам екстрата като си я имам
Благодаря предварително
![]()
Публикувано 07 юни 2007 - 20:23
Публикувано 07 юни 2007 - 22:15
аз мойта я взех с лек пазарлък от арабин от 80лв на 50лвА да не говорим,че една помпа ТУК е около 500 кинта.
Публикувано 07 юни 2007 - 23:11
Принципно мога да потърся първо-ако не намеря нещо-защо да не ти я дам-само да ми седи под задника не правеща нищоаз мойта я взех с лек пазарлък от арабин от 80лв на 50лв
)), а обикалях за нея 2 седмици и никъде я нямаше
Публикувано 07 юни 2007 - 23:13
ш съ опрая ве-спокоТой много не върви,силата му е до към 120 на магистралката,така тежкарската и леко. Как ще се оправиш с тия тук обаче не ми е ясно - ръцете на волана и мълчиш,оправия няма,ония държи пищов.
Публикувано 08 юни 2007 - 05:59
Публикувано 08 юни 2007 - 12:31
Принципно мога да потърся първо-ако не намеря нещо-защо да не ти я дам-само да ми седи под задника не правеща нищо
но бая сложничко ми се видя цялото обурудване
...така,че може би при следващото ми идване да се свържем и да я имаш-само да не си зорлия
някъде към август ш съм тук
![]()
п.п.-няма ти го продавам ,а щи го дам
Публикувано 08 юни 2007 - 17:22
Ни съм в Германско ,ама съм на място дето има страаааашно много 124ки -и още повече автоморги-и въпреки всичко ми се струва играчка-а ти ми се виждаш бая мераклия
)) а е това е приказка колега
тука те чака един и пита за тебе, май Jonnie се казваше, висок около 1 литър, Wallker-ът му викали
по между другото ако си в германия, потърси помпа, но с допълнителния куплунг и ел. инсталацията и тръбичките и резервоарчето, монтажа ти ще отнеме около 8-9 часа, трябва да раздигаш седалки и мокети за да прекараш тръбички и ел инсталацията. ако ти искат до около 100Евро за всичко е нормална цена
Публикувано 08 юни 2007 - 22:30
не съм на зор за нищо бате, отдавна разбрах че хубавите работи стават с търпение и време. аз доста отдавна търсех тази джаджа,само веднъж я намерих и тя изпускаше като мойта, и се отчаях тотално, но имало и хубави дни. ще се радвам да ти бъда полезен с каквото могаНи съм в Германско ,ама съм на място дето има страаааашно много 124ки -и още повече автоморги-и въпреки всичко ми се струва играчка-а ти ми се виждаш бая мераклия
дано да е в ред тая джаджа дето ти трябва-няма нужда от джони-важно е радост да има
ама както казах-само малко търпение да имаш-ако си дойда юли за два три дена щи съ обадя
поздрави
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни