Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Призив от Опел клуб БГ

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#31 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Posts:
  • Град:София

Posted 15 September 2007 - 18:03

Бе то ако трябва и седмица нема да си карам колата, проблема е че трябва наистина да се даде масовост на това, в смисъл председателите на различните клубове да се съберат и да отправят исканията си към медиите, а те нали знаете само сензацийки им дайте и нещата може и да се получат.Но идва голмото Но, за това се иска много тичане и загуба на ценно време от представителите на клубове, което ме навежда на мисълта, че всичко ще е малко глас в пустиня.Иначе наистина в България, горивото си е скъпичко за качеството което предлага, да не говориме, че ръста в цените на петрола докарва и значителна инфлация в страната,която обаче със известни плоски методики се обявява за значително по-малка от реалната.Иначе на международните пазари в момента, значм го понеже ми е част от естеството на работата ми, фючърсите на суровия петрол са на значително висока цена и като се има в предвид, че в момента цената на горивото е калкулирана по осреднени цени отпреди окло три месеца, очаквам до нова година 2-2.10 за литър и то вече без да падне пот това ниво.Яд ме е само че когато петрола регистрира на международните борси значителни спадове учудващо само нашите дистрибутори и търговци на горива нищо не значт по въпроса, но когато мръдне и с цент два нагоре веднага реагират на увеличенито и то при положение че наличните количества са купувани на съвсем други цени.Бе то мога да си говоря и до утре по въпроса, ма май файда никаква от това. :angry2:
  • 0
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.

#32 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,301 Posts:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Posted 17 September 2007 - 11:13

Аз съм за ! За да има ефект трябва много добра комуникация между клубовете, сериозна организация на проекта, пълна конфеденциалност (до определен момент), и много познати (каквито ние имаме) ! Естествено тоова не означава , че няма да си караме колите - ще се запасим и вместо един ден мойе да се продължи около седмица :-) Според мен този начин повишава успеваемостта с около 15-20%
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#33 pupi

pupi

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Posts:

Posted 17 September 2007 - 13:15

За такова начинание трябва да има невероятна организация и трябва връзка точно со хората които трябва за да се организира
Ние може да сме си съгласни ама........................
Само сме съгласни и не можем да направим нищо по въпроса :nono
  • 0

#34 iohoho

iohoho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 587 Posts:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    S 211 E 320 CDI 2004г.

Posted 17 September 2007 - 20:22

Аз също съм ЗА подобен протест, но тук следва един въпрос-
Дали си давате сметка колко голям потребител на гориво е обслужващият транспорт ,примерно, само на магазините за хранителни стоки.Това са хиляди бусове и камиони, които не могат просто да спрат, защото ние сме решили да протестираме! А дали точно с тях- производители, дистрибутори и разни доставчици /ако успеят да схванат идеята и се организират/ ефекта няма да е поразителен? :dontknow:
Прилича ми по-скоро на утопия :angry: ...
  • 0

#35 gorbi

gorbi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Posts:
  • Град:Варна/Одесса
  • Интереси:Фотография
  • Автомобил:
    MB124 CE
    AR 166 2,4 jtdm
    Terrano II 2,7 tdi

Posted 17 September 2007 - 22:21

ами обслужващият транспорт също има лични автомобили и чете форуми.... :)
  • 0

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users