Нека уговорим един ден в началото на юни, в който да не зареждаме бензин и нафта и да оставим колите. Ако това се случи масово ще притесни продавачите на горива (изключваме газта). Преди години това е правено в САЩ и крайният ефект е бил намаляване на цената за галон от 3,80 на 3 долара. Там мащабите са несъпоставими с нашите, но може да опитаме да им дадем урок и да видим колко ни струва организацията. Омръзна ми да слушам и да чета в България това, ма то тука не става, българинът е шиле, ма не знам си кво...
На тези от вас, на които работата им е свързана с използване на автомобила, нека работят. Презапасяване не трябва да има! Просто оставяте колата в гаража или паркинга и пеша, здравословно е и добре се отразява на кръвообращението и тонуса като цяло. Току виж въздуха, който дишаме, престане да се вижда, пък и пешеходците ще живнат малко като пресичат.
Не трябва да се дава гласност, защото ефектът ще е нулев. Това трябва да стане (според мен) чрез форумите, чатовете, ел. поща, смс до приятели, разговори на сбирки, заведения, дискотеки, на гости и т.н. Ако медиите надушат край на всичко. Те гледат само да има сензации. А че ще го кажат после по новините няма спор...
Така едно време местните са гонили нежеланите търговци. Просто престанали да им купуват стоките и те гледат, чудят се, пък накрая вдигат гълъбите и всеки по дом.
http://www.opelclub-...showtopic=26219
Аз съм ЗА!