Плевен квартал на Ловеч - малко трудно. Все едно Ловеч квартал на Троян, но на въпроса:
Надписа е както колегата го е показал. Снимки ще има в най-скоро време, тъй като в момента е в сервиз за слагане на аларма. Иначе благодаря на всички колеги за коментарите и помощта.
Молба за помощ
Started by lameh, 04 Jun 2007 - 21:46:06
23 replies to this topic
Posted 05 June 2007 - 21:30
Posted 05 June 2007 - 21:34
За надписа имам предвид, както колегата "Само дизел" го е показал в своето мнение.
Posted 06 June 2007 - 08:06
Ех Вени ! Исках да кажа че като го видяха веднага искаха капаро да оставят но аз все ми се ще дано се откажат че с мъка ще се разделя.Но пък три коли са ми съвсем много .Ако дойдат за Алфата едни от Русе то Мерца си остава .Тъй че който дойде пръв с торбата с парите той ще реши въпроса с какви две коли ще остана .
Posted 06 June 2007 - 09:03
Да му пратим гости да му пернат предния джам,само Алфата ще е за продаване после и проблема решен.
.
Posted 06 June 2007 - 09:13
Няма бъзикане момчета .Синът ми е поместил снимки във форума на Алфа и от Русе се е явил кандидат и го очаквам да дойде до Ловеч на сгледи. Право да си кажа на която кола да се кача все ми харесва и все ще ми е жал за нея .Но Мерца си ми най подхожда на моите 62 години .А Алфата е за по млади които искат да се поизфукат малко въпреки че като сложа тъмните очила като придам един по така бабаитски вид и на мен ми подхожда особенно пък и със тоя номер С 3355 АН.
Posted 06 June 2007 - 09:33
Каква е алфетката? Аз освен на Мерцедес съм привърженик и на алфите?
Posted 06 June 2007 - 09:39
Алфата е 156 1.9 турбодизел на 7 години е и е на 120 000 км Тъмносиня на цвят .Трябва да я има показана някъде във форумите . Сега ще звънна на сина да ми даде линк да я видиш .Просто при него така се случи че взема една чисто нова 147 след Нова година и за това трябва да продадем някоя от колите . Ще ми си и Алфата да остане защото право да си кажа признавам я за кола .
Posted 06 June 2007 - 11:12
Ееееееееееееее уляхте се няма ли за вас други раздели и нови теми
Темата се заключва поради
Не може така да се нарушава дисциплината
Темата се заключва поради
Не може така да се нарушава дисциплината
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users