Задна кора на 124Как се сваля
Започната от ivanhow, 01 юни 2007 - 23:00:53
6 мнения по тази тема
Публикувано 01 юни 2007 - 23:00
Искам да сваля кората при задното стъкло.Ако някой знае как става нека пише.Колата е с подглавници. Благодарско

Публикувано 02 юни 2007 - 08:40
И на мен първия пт свалянето на задната кора ми беше живо приключение!Значи сваля се по следния начин:
1.Сваляш подглавниците като се напъхаш в багажника-ако не се лъжа имаше едни застопоряващи пластини-махаш ги и я дърпаш така че да излезе от дупките
2.Зад задната облегалка точно на ръба на кората мойта имаше винта който се отвиват
3.Вадиш корите на задните странични панели
4.Сваляш пластмасите на колоните като леко ги издърпваш първо от към страната на кората и после на горе
5.Хващаш кората първо от към дупките на колоните и издърпваш на горе задната и част защото отзад е закачена за самото торпедо(просто да се повдигне на горе) и след това я издърпваш цялата.Аз мойта я свалях по този начин не един път,надявам се и при теб да стане.Успех
1.Сваляш подглавниците като се напъхаш в багажника-ако не се лъжа имаше едни застопоряващи пластини-махаш ги и я дърпаш така че да излезе от дупките
2.Зад задната облегалка точно на ръба на кората мойта имаше винта който се отвиват
3.Вадиш корите на задните странични панели
4.Сваляш пластмасите на колоните като леко ги издърпваш първо от към страната на кората и после на горе
5.Хващаш кората първо от към дупките на колоните и издърпваш на горе задната и част защото отзад е закачена за самото торпедо(просто да се повдигне на горе) и след това я издърпваш цялата.Аз мойта я свалях по този начин не един път,надявам се и при теб да стане.Успех
Публикувано 02 юни 2007 - 10:16
Ебати чудото, при 190 всичко е по-лесно...

Публикувано 02 юни 2007 - 10:18
Ще пробвам и ще кажа какво е станало

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни