Протест срещу състоянието на пътищатаНе ви ли ПИСНА
Започната от drago, 16 мар 2006 - 07:01:36
11 мнения по тази тема
Публикувано 16 март 2006 - 07:01
Колегите от другите клубове смятат да организират общ протест срещу състоянието на пътищата в страната.
Предлагам да се включим, защото едва ли на някой му е приятно да кара по нашите "пътища". Пък и това си е повод за среща
Ето няколко линк-а
Клуб Рено
Клуб Алфа Ромео
Клуб Фиат
Клуб БМВ
Предлагам да се включим, защото едва ли на някой му е приятно да кара по нашите "пътища". Пък и това си е повод за среща
Ето няколко линк-а
Клуб Рено
Клуб Алфа Ромео
Клуб Фиат
Клуб БМВ
MB W210 E230
Публикувано 16 март 2006 - 09:47
И на мен ми дотегна от тоя лунен пейзаж!!! Вчера ходих до Банско и обратно и такива дупки видях, и през такива дупки минах, че единственото нещо което ме възпрепятстваше да псувам като каруцар бяха хората, кито возех в едната посока. На връщане бях сам, но и псувните не помагат! Означената максимална скорост на доста места(вкл. Владая и Перник) ми се виждаше направо космическа, особено в тъмното.
Да ви кажа честно ми омръзна НЕКОЙ да ми се прави на супермен по новините и ако порине едно кучешко аку да се хвали "скромно" колко много е направил и да го докарва само на приказки и да се оплаква, че никой не му сътрудничал!!!! Повечето от нас не карат държавни автомобили или подарени такива нито сме си ги намерили на улицата, не сипваме държавно гориво и не караме с гуми,закупени от държавата и данакоплатците, а за всичко бъркаме в собствените си джобове, независимо дали ни се иска или не, дали ни прерязва през корема или ни е кеф!
Аз предлагам, като регистрираме Клуба в съда, да предложим съдействие на общината(ите) и препоръки относно състоянието на транспортната ифраструктура. Защото проблемите в България не се ограничават само с "боклуците на София" и "птичия грип".
И няма нужда да споменавам, че ми е малко през ...аха, дали ще сме в ЕС със същите пътища и прочее. Не трябва да се разчитаме само на ЕС и неговите $$, че като ни вземат и изведнъж всичко ще се оправи.( Не искам да казвам кой кого е по-възможно да оправи.)
Към настоящия момент, Ние като данакоплатци сме ощетени.
Ако се плащаше на служителите в общините за количество свършена работа, то общинарите трябваше да са в категорията на социалнослабите по доходи!
Да ви кажа честно ми омръзна НЕКОЙ да ми се прави на супермен по новините и ако порине едно кучешко аку да се хвали "скромно" колко много е направил и да го докарва само на приказки и да се оплаква, че никой не му сътрудничал!!!! Повечето от нас не карат държавни автомобили или подарени такива нито сме си ги намерили на улицата, не сипваме държавно гориво и не караме с гуми,закупени от държавата и данакоплатците, а за всичко бъркаме в собствените си джобове, независимо дали ни се иска или не, дали ни прерязва през корема или ни е кеф!
Аз предлагам, като регистрираме Клуба в съда, да предложим съдействие на общината(ите) и препоръки относно състоянието на транспортната ифраструктура. Защото проблемите в България не се ограничават само с "боклуците на София" и "птичия грип".
И няма нужда да споменавам, че ми е малко през ...аха, дали ще сме в ЕС със същите пътища и прочее. Не трябва да се разчитаме само на ЕС и неговите $$, че като ни вземат и изведнъж всичко ще се оправи.( Не искам да казвам кой кого е по-възможно да оправи.)
Към настоящия момент, Ние като данакоплатци сме ощетени.
Ако се плащаше на служителите в общините за количество свършена работа, то общинарите трябваше да са в категорията на социалнослабите по доходи!
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 16 март 2006 - 13:45
Кацането на луната сигурно са го снимали на нашето околовръстно (на Варна). На всички горещо препоръчвам да избягват този, хм път!?Колегите от другите клубове смятат да организират общ протест срещу състоянието на пътищата в страната.
Ето няколко линк-а
Клуб Рено
Клуб Алфа Ромео
Клуб Фиат
Клуб БМВ
Не мога сега да изчета всичко, но съм съгласен, че някакви действия трябва да се предприемат.
Публикувано 16 март 2006 - 20:22
Аз лично мисля, че не можем да направим нищичко по този въпрос. Особено силно се убеждавам в това след като днес слушах смешното интервю на бившия пожарникар (по настоящем кмет на София) - Бойко Борисоффф. Аз лично всеки ден ходя на работа по околвръстното шосе на София и искам да ви кажа, че като цяло улица в по-окаяно състояние в столицата едва ли има. Иначе първа работа на страшно мотивирания ни кмет беше да си асфалтира дупката на бул. България, която му пречеше да ходи на работа и всички софиянци ахнаха от радост.
гр. София
Mercedes W124 200E
---------------------------------
Mercedes W124 200E
---------------------------------
Публикувано 17 март 2006 - 09:24
мисля че е излишно да коментираме ПАЛЯЧОТО -Бойко Борисофффр ясно е че нищо няма да направи
Публикувано 17 март 2006 - 09:56
Оставете го бат Бойко. То пътищата в цялата страна са в окаяно положение.
MB W210 E230
Публикувано 22 март 2006 - 10:24
Не че не съм съпричастен с проблема но Аз мисля че само със срещи нищо не ще се постигне!!!Колегите от другите клубове смятат да организират общ протест срещу състоянието на пътищата в страната.
Ето няколко линк-а
Клуб Рено
Клуб Алфа Ромео
Клуб Фиат
Клуб БМВ
Смятам че трябва да се приложат други мерки за справяне с деиствйтелноста.Например да обявим че няма да си плащаме пътния данък и винетките докато не се подобри пътната настилка.Другия варянт е да съдиме Общините респективно Държавата за нанесени Щети
Публикувано 22 март 2006 - 18:02
Гневен автопоход блокира Бургас
22 март 2006 / News.dir.bg
Близо 1500 камиони и коли участваха в едночасово протестно автошествие в Бургас заради дупките по улиците в града.
Браво !!!!
22 март 2006 / News.dir.bg
Близо 1500 камиони и коли участваха в едночасово протестно автошествие в Бургас заради дупките по улиците в града.
Браво !!!!
Публикувано 22 март 2006 - 18:47
Не става с протести а само с крути мерки !!!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни