мене ме кефи все едно не е 190-ка

Публикувано 15 март 2006 - 10:53
Публикувано 15 март 2006 - 13:22
Има има купуваш една Жигулова решетка и използваш нейните профили.Е малко са по-грубовати но са и доста по здравимежду другото, приемам всякакви идеи за поставяне на допълнителни лайсни на грила на 124, така че да се трансформира в Авангард.
Такива профили се оказа, че в природата няма- говорим само за метални хромирани профили.
Давайте идеи
Публикувано 15 март 2006 - 14:04
Публикувано 15 март 2006 - 19:11
Публикувано 15 март 2006 - 20:59
Публикувано 15 март 2006 - 22:32
Защо не пробваш със самозалепващи лаисни, само трябва да намериш подходящ профил.Мисля че това е най-лесното решение.между другото, приемам всякакви идеи за поставяне на допълнителни лайсни на грила на 124, така че да се трансформира в Авангард.
Такива профили се оказа, че в природата няма- говорим само за метални хромирани профили.
Давайте идеи
Публикувано 17 март 2006 - 03:00
Публикувано 18 март 2006 - 18:44
Публикувано 18 март 2006 - 19:00
Добре,че сме добри по ръчен труд та да си доискусорим колите :Pако си намерите профили ще ви съдействам да ви ги хромират в ТУ. Хромират и пластмаси също така.
Да ви кажа нащо СЪЩЕСТВЕНО:
Новите американски автомобили с масивни хромирани решетки и др детайли- НЕ СА метални а пластмасови! Модата навсякъде е да се използват изкуствени материали- вече няма коли среден и малко по висок клас, в които да се използва истинско дърво. Дървото, висококачествената дебела кожа и др подобни екстри се използват вече само при свръхлуксозните автомобили на марките: Rolls Royce, Maybah, Aston Martin, Lexus, Mercedes, Jaguar i някои други. Само да ви кажа да не ичаквате че нова Е-класа ще е с истинско дърво-може но ме съмнява <_<
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни