Колеги помагайте - какъв Мерцедес да е ?
Започната от ///sasho, 27 май 2007 - 10:52:55
48 мнения по тази тема
Публикувано 13 юни 2011 - 00:10
Имам проблем някой мооже ли да помогне
Преди 1 месец си взех очиларка, но имам съмнение че климатика не ми работи като хората, не ми харесва в работата.
Когато климатика ми работи охлажда но не чак толкова добре поне така ми се струва, а когато превклиуча на климатроник се получава едно свистене и това ме притеснява най вече.
От какво може да е това, къде е проблема?
Това от самия фреон ли е?
Преди 1 месец си взех очиларка, но имам съмнение че климатика не ми работи като хората, не ми харесва в работата.
Когато климатика ми работи охлажда но не чак толкова добре поне така ми се струва, а когато превклиуча на климатроник се получава едно свистене и това ме притеснява най вече.
Публикувано 13 юни 2011 - 01:53
Имам проблем някой мооже ли да помогне
Как превключваш от климатик на климатроник само не ми стана ясно.... ама за другото погледни в обявите във форума има едни пичове,които имат промоция на пълнене на климатици. Аз мисля другата седмица да отида на една профилактика
Луд умора нема, само се поти

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 13 юни 2011 - 08:35
Дошло е времето да си смениш филтрите в купето.
Публикувано 13 юни 2011 - 08:38
Ами под пасажерската седалка,има един шалтер.Бъркаш,дърпаш и готово.А и внимаваш,да не дръпнеш,ръчката за катапулта.Как превключваш от климатик на климатроник само не ми стана ясно....
Никога не оставям магарето си в калта.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни