Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

29-30-01 юни в Горно Изворово ще се проведеII-а Нац. събор на Клуба

• Please log in to reply
154 мнения по тази тема

#1 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 24 май 2007 - 11:23

Пускам нова тема защото старата стана трудна за четене.
Ето линк към нея http://www.mbclub.bg...?showtopic=4525
Започва финалното преброяване на тези който ще дойдат на срещата.
Ето и подробности къде ще се проведе.
Ето карта на обекта.
Планира се който желае пристигане в петък,две нощувки и заминаване в неделя.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Две-звездният комплекс “Изворово” се намира в село Горно Изворово, на 12 км североизточно от град Казанлък. Разположен в полите на Средна Стара планина, сред неподправената красота на природата, комплексът е чудесно място за отмора. Местността в която е построен комплекс “Изворово” е изключително подходяща за туризъм, пикници, отдих и забавления. Комплексът предлага на гостите си:

А цените са:
обикновена двойна стая - 26 лева, има два луксозни апартамента /спалня+хол/ по 50 лева на нощ, и няколко луксозни двойни стаи по 40 лева. Цените са за стаите, не на 1 легло.

Ресторант
Механа
Конферентна зала
Закрит басейн
Сауна
Игрална зала
Спортна площадка
Паркинг

Последно записали се са:

Veni - 3
nizi 190 - 2
krasi 500 - 4
W140 - 1
fiveq - 3
sky - 1
ivanhow - 2
az - 3
aalexieff - 3
alexone - 4
mbenz - 3
schumi - 5
tuning 13 - 3
VladoBENZ - 2
gorbi - 2+
Моля ползвайте темата само за уточниния и записване. Може и меню за гала вечерята в Събота да уточним.
А ще можем ли да организираме колонно пътуване на колите от София в петък и по кое време смятте да тръгнете?
  • 0

#2 GiN

GiN

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Град:Хисаря
  • Интереси:интересни
  • Автомобил:
    W124 102.963

Публикувано 24 май 2007 - 12:30

Ами да кажа,че и ние с Поля ще успеем да дойдем.Пишете ни за съботата/30/,за сега сме само двамата.
Чакам с нетърпение да се съберем пак със старите"муцуни" и да се запознаем с новите :flagMB new: :0_yahoo:
  • 0

#3 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 24 май 2007 - 12:35

аз също ще дойда
само аз съм си, ще видим при кой ще бъда

А ще можем ли да организираме колонно пътуване на колите от София в петък и по кое време смятте да тръгнете?

разбира се, че трябва да се организираме
не само да си направим реклама, а представете си къв кеф ще си направим, направо не ми се мисли
а, ако е готово и дотогава знамето... :allhail:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#4 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Публикувано 24 май 2007 - 13:00

Момчета, дайте карта, ако може някой да си поиграе...маршрута ви от софия...да видим по някое време може да се включа и аз....
  • 0
Публикувано изображение

#5 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 24 май 2007 - 14:50

аз също ще дойда
само аз съм си, ще видим при кой ще бъда

разбира се, че трябва да се организираме
не само да си направим реклама, а представете си къв кеф ще си направим, направо не ми се мисли
а, ако е готово и дотогава знамето... :allhail:

Нека първо уточним през Пловдив ли ще се пътува,или по подбалканската за Казанлък?Аз лично в петък мога да тръгна към 17ч.,та,ако не една колона може да спретнем две-едните по-рано,а другите по-късно...?
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#6 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 24 май 2007 - 18:55

Списъкът към момента:

Veni - 3
nizi 190 - 2
krasi 500 - 4
W140 - 1
fiveq - 3
sky - 1
ivanhow - 2
az - 3
aalexieff - 3
alexone - 4
mbenz - 3
schumi - 5
tuning 13 - 3
VladoBENZ - 2
gorbi - 2+
кранк - 2 (+2?)
nick chuck - 2
E 220 C - 2
mitun - 3
Gin - 2 (1 нощувка)
  • 0

#7 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 24 май 2007 - 19:00

грубо 50 човека :4036:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#8 nizi190

nizi190

Напреднал

• Непотвърдени потребители
  • PipPipPip
  • 692 Мнения:
  • Град:Сандански
  • Автомобил:
    190 , 2.5 D
    90 hp, 1990, grey
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 май 2007 - 09:51

Нека първо уточним през Пловдив ли ще се пътува,или по подбалканската за Казанлък?Аз лично в петък мога да тръгна към 17ч.,та,ако не една колона може да спретнем две-едните по-рано,а другите по-късно...?

През Пловдив няма ли да обикаляте повече.Ако си минеш през подбалканския маршрут е най-пряко и най-бързо.
Най-бързия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...ca214&pID=1
Най-прекия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...7de2c&pID=1
Пестиш 4 км. ,губиш 20 минути.
През Пловдив до Горно Изворово ти излиза близо 270 км.
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#9 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 25 май 2007 - 15:15

През Пловдив няма ли да обикаляте повече.Ако си минеш през подбалканския маршрут е най-пряко и най-бързо.
Най-бързия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...8ddd7&pID=1
Най-прекия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...aa192&pID=1
Пестиш 4 км. ,губиш 20 минути.
През Пловдив до Горно Изворово ти излиза близо 270 км.

Абе аз бих си минал по подбалканската,ама,ако ще праим колона и другите предпочитат през Пловдив,щото няма завои...? :tongue: И,ако се реши да се сберем с пловдивчани...затва повдигам въпроса!
  • 0

#10 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Публикувано 25 май 2007 - 15:18

А пък нас плевенчани кучета ни яли :(
Хмм, то май други освен мен няма...абе то в плевен им дай само голфове и астри...де*ба и келешите му :)
  • 0
Публикувано изображение

#11 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 25 май 2007 - 15:55

А пък нас плевенчани кучета ни яли :(
Хмм, то май други освен мен няма...абе то в плевен им дай само голфове и астри...де*ба и келешите му :)

Ми радвай се-тъкмо само ти ще си Номер 1 в цял Плевен-кой като теб?! :flagMB new:
:hooray: :tongue:
  • 0

#12 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 май 2007 - 04:06

За съжаление не видях маршрута от тия линкове дето сте ги дали (все ми отваря хоум пейдж-а на самата Бг. мап), но аз лично предпочитам по "царският път" -магистралата (по принцип от завоите ми става кофти) ,голяма работа, че са тия 4 км. в повече. По-добре да си спестя 20 мин. и да не се лутам като "глу'а кучка" :D А и аз преди зададох тоя въпрос на Сашо (W 140) дали ще правим представителна колона по магистралата за софиянци и кога и от къде бихме тръгнали :icon14: :unsure: Аз съм "за" за една хубава и стройна колона в петък, когато кажете и от където кажете. Аз живея до І градска болница (френската гимназия до Раковска) и идвам където се реши. Може и да се изчакваме някъде след "Анкол"-а и малко преди КПП-то на излизане от София и Горубляне например :unsure: Давайте идеи. И в колко часа ? Нека да не е в 8.00 сутринта, може и след обяд да тръгнем (да сме се наспали,така,отпочинали), все пак пътя до края на магастралата (Стара Загора) е 2-ва часа, не е кой знае колко. Примерно,ако тръгнем от зоната на Горубляне в 01.00 , в 03.00-03.40 ч. ще сме в Горно Изворово сигурно. Но все пак, давайте идеи и примерен час, кога и от къде да тръгнем всички. Ще е забавно със сигурност.
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#13 nizi190

nizi190

Напреднал

• Непотвърдени потребители
  • PipPipPip
  • 692 Мнения:
  • Град:Сандански
  • Автомобил:
    190 , 2.5 D
    90 hp, 1990, grey
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 май 2007 - 10:39

За съжаление не видях маршрута от тия линкове дето сте ги дали (все ми отваря хоум пейдж-а на самата Бг. мап), но аз лично предпочитам по "царският път" -магистралата (по принцип от завоите ми става кофти) ,голяма работа, че са тия 4 км. в повече. По-добре да си спестя 20 мин. и да не се лутам като "глу'а кучка" :D А и аз преди зададох тоя въпрос на Сашо (W 140) дали ще правим представителна колона по магистралата за софиянци и кога и от къде бихме тръгнали :icon14: :unsure: Аз съм "за" за една хубава и стройна колона в петък, когато кажете и от където кажете. Аз живея до І градска болница (френската гимназия до Раковска) и идвам където се реши. Може и да се изчакваме някъде след "Анкол"-а и малко преди КПП-то на излизане от София и Горубляне например :unsure: Давайте идеи. И в колко часа ? Нека да не е в 8.00 сутринта, може и след обяд да тръгнем (да сме се наспали,така,отпочинали), все пак пътя до края на магастралата (Стара Загора) е 2-ва часа, не е кой знае колко. Примерно,ако тръгнем от зоната на Горубляне в 01.00 , в 03.00-03.40 ч. ще сме в Горно Изворово сигурно. Но все пак, давайте идеи и примерен час, кога и от къде да тръгнем всички. Ще е забавно със сигурност.

За линковете дето съм ги пуснал и двата са за побалканската линия.Аз не съм ги гледал подробно,но предполагам,че единия минава през Казанлък,а другия не.Сега ги оправих,но явно постояно нещо им се сменяват линковете :dontknow: .
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#14 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 26 май 2007 - 10:55

Сега вече няма да се сменят линковете.

Ето пътя през Пловдив

Публикувано изображение

Ето и по подбалканската който е много живописел,но с доста завойчета.

Публикувано изображение
  • 0

#15 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 май 2007 - 23:41

:wacko: Нещо не схващам каква е разликата между двете неща. И двете са за подбалканската маршрута. Трябва да зададеш и като междинна точка Пловдив, но нещо не се получава в тая Мап.бг :blink: Бъг-ава работа с тоя сайт нещо :0_evil: Аз снощи се опитвах да направя маршрута с междинна точка Пловдив, ама не става и не става пущината му. :censored: Но така или иначе, аз смятам да мина по магистралата. Казвайте кога и от къде ще тръгваме, ако ще правим представителна колона :icon14: :drift1: Ааааа, схванах как работи тая "междинна точка" :slap: и готово :0_yahoo:

Ето маршрута по магистралата и Стара Загора - ама не е вярно това,че ще отнеме 4 часа :huh:

http://www.picvalley...29/7152_020.BMP - Вижте това, искам ей такъв Мерджан за из града :icon_coolgrin: :hooray:

ПП. А между другото, как става това с ъплоудването на лични снимки в Galery :icon14: :unsure:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни