29-30-01 юни в Горно Изворово ще се проведеII-а Нац. събор на Клуба
Започната от ENOXELA, 24 май 2007 - 11:23:36
154 мнения по тази тема
Публикувано 24 май 2007 - 11:23
Пускам нова тема защото старата стана трудна за четене.
Ето линк към нея http://www.mbclub.bg...?showtopic=4525
Започва финалното преброяване на тези който ще дойдат на срещата.
Ето и подробности къде ще се проведе.
Ето карта на обекта.
Планира се който желае пристигане в петък,две нощувки и заминаване в неделя.
Две-звездният комплекс “Изворово” се намира в село Горно Изворово, на 12 км североизточно от град Казанлък. Разположен в полите на Средна Стара планина, сред неподправената красота на природата, комплексът е чудесно място за отмора. Местността в която е построен комплекс “Изворово” е изключително подходяща за туризъм, пикници, отдих и забавления. Комплексът предлага на гостите си:
А цените са:
обикновена двойна стая - 26 лева, има два луксозни апартамента /спалня+хол/ по 50 лева на нощ, и няколко луксозни двойни стаи по 40 лева. Цените са за стаите, не на 1 легло.
Ресторант
Механа
Конферентна зала
Закрит басейн
Сауна
Игрална зала
Спортна площадка
Паркинг
Последно записали се са:
Veni - 3
nizi 190 - 2
krasi 500 - 4
W140 - 1
fiveq - 3
sky - 1
ivanhow - 2
az - 3
aalexieff - 3
alexone - 4
mbenz - 3
schumi - 5
tuning 13 - 3
VladoBENZ - 2
gorbi - 2+
Моля ползвайте темата само за уточниния и записване. Може и меню за гала вечерята в Събота да уточним.
А ще можем ли да организираме колонно пътуване на колите от София в петък и по кое време смятте да тръгнете?
Ето линк към нея http://www.mbclub.bg...?showtopic=4525
Започва финалното преброяване на тези който ще дойдат на срещата.
Ето и подробности къде ще се проведе.
Ето карта на обекта.
Планира се който желае пристигане в петък,две нощувки и заминаване в неделя.
Две-звездният комплекс “Изворово” се намира в село Горно Изворово, на 12 км североизточно от град Казанлък. Разположен в полите на Средна Стара планина, сред неподправената красота на природата, комплексът е чудесно място за отмора. Местността в която е построен комплекс “Изворово” е изключително подходяща за туризъм, пикници, отдих и забавления. Комплексът предлага на гостите си:
А цените са:
обикновена двойна стая - 26 лева, има два луксозни апартамента /спалня+хол/ по 50 лева на нощ, и няколко луксозни двойни стаи по 40 лева. Цените са за стаите, не на 1 легло.
Ресторант
Механа
Конферентна зала
Закрит басейн
Сауна
Игрална зала
Спортна площадка
Паркинг
Последно записали се са:
Veni - 3
nizi 190 - 2
krasi 500 - 4
W140 - 1
fiveq - 3
sky - 1
ivanhow - 2
az - 3
aalexieff - 3
alexone - 4
mbenz - 3
schumi - 5
tuning 13 - 3
VladoBENZ - 2
gorbi - 2+
Моля ползвайте темата само за уточниния и записване. Може и меню за гала вечерята в Събота да уточним.
А ще можем ли да организираме колонно пътуване на колите от София в петък и по кое време смятте да тръгнете?
Публикувано 24 май 2007 - 12:30
Ами да кажа,че и ние с Поля ще успеем да дойдем.Пишете ни за съботата/30/,за сега сме само двамата.
Чакам с нетърпение да се съберем пак със старите"муцуни" и да се запознаем с новите
Чакам с нетърпение да се съберем пак със старите"муцуни" и да се запознаем с новите
Публикувано 24 май 2007 - 12:35
аз също ще дойда
само аз съм си, ще видим при кой ще бъда
не само да си направим реклама, а представете си къв кеф ще си направим, направо не ми се мисли
а, ако е готово и дотогава знамето...
разбира се, че трябва да се организирамеА ще можем ли да организираме колонно пътуване на колите от София в петък и по кое време смятте да тръгнете?
не само да си направим реклама, а представете си къв кеф ще си направим, направо не ми се мисли
Публикувано 24 май 2007 - 13:00
Момчета, дайте карта, ако може някой да си поиграе...маршрута ви от софия...да видим по някое време може да се включа и аз....
Публикувано 24 май 2007 - 14:50
Нека първо уточним през Пловдив ли ще се пътува,или по подбалканската за Казанлък?Аз лично в петък мога да тръгна към 17ч.,та,ако не една колона може да спретнем две-едните по-рано,а другите по-късно...?аз също ще дойда
разбира се, че трябва да се организираме
Публикувано 24 май 2007 - 18:55
Списъкът към момента:
Veni - 3
nizi 190 - 2
krasi 500 - 4
W140 - 1
fiveq - 3
sky - 1
ivanhow - 2
az - 3
aalexieff - 3
alexone - 4
mbenz - 3
schumi - 5
tuning 13 - 3
VladoBENZ - 2
gorbi - 2+
кранк - 2 (+2?)
nick chuck - 2
E 220 C - 2
mitun - 3
Gin - 2 (1 нощувка)
Veni - 3
nizi 190 - 2
krasi 500 - 4
W140 - 1
fiveq - 3
sky - 1
ivanhow - 2
az - 3
aalexieff - 3
alexone - 4
mbenz - 3
schumi - 5
tuning 13 - 3
VladoBENZ - 2
gorbi - 2+
кранк - 2 (+2?)
nick chuck - 2
E 220 C - 2
mitun - 3
Gin - 2 (1 нощувка)
Публикувано 24 май 2007 - 19:00
грубо 50 човека
Публикувано 25 май 2007 - 09:51
През Пловдив няма ли да обикаляте повече.Ако си минеш през подбалканския маршрут е най-пряко и най-бързо.Нека първо уточним през Пловдив ли ще се пътува,или по подбалканската за Казанлък?Аз лично в петък мога да тръгна към 17ч.,та,ако не една колона може да спретнем две-едните по-рано,а другите по-късно...?
Най-бързия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...ca214&pID=1
Най-прекия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...7de2c&pID=1
Пестиш 4 км. ,губиш 20 минути.
През Пловдив до Горно Изворово ти излиза близо 270 км.
Публикувано 25 май 2007 - 15:15
През Пловдив няма ли да обикаляте повече.Ако си минеш през подбалканския маршрут е най-пряко и най-бързо.
Най-бързия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...8ddd7&pID=1
Най-прекия маршрут: http://www.bgmaps.co...e...aa192&pID=1
Пестиш 4 км. ,губиш 20 минути.
През Пловдив до Горно Изворово ти излиза близо 270 км.
Абе аз бих си минал по подбалканската,ама,ако ще праим колона и другите предпочитат през Пловдив,щото няма завои...? И,ако се реши да се сберем с пловдивчани...затва повдигам въпроса!
Публикувано 25 май 2007 - 15:18
А пък нас плевенчани кучета ни яли
Хмм, то май други освен мен няма...абе то в плевен им дай само голфове и астри...де*ба и келешите му
Хмм, то май други освен мен няма...абе то в плевен им дай само голфове и астри...де*ба и келешите му
Публикувано 26 май 2007 - 04:06
За съжаление не видях маршрута от тия линкове дето сте ги дали (все ми отваря хоум пейдж-а на самата Бг. мап), но аз лично предпочитам по "царският път" -магистралата (по принцип от завоите ми става кофти) ,голяма работа, че са тия 4 км. в повече. По-добре да си спестя 20 мин. и да не се лутам като "глу'а кучка" А и аз преди зададох тоя въпрос на Сашо (W 140) дали ще правим представителна колона по магистралата за софиянци и кога и от къде бихме тръгнали Аз съм "за" за една хубава и стройна колона в петък, когато кажете и от където кажете. Аз живея до І градска болница (френската гимназия до Раковска) и идвам където се реши. Може и да се изчакваме някъде след "Анкол"-а и малко преди КПП-то на излизане от София и Горубляне например Давайте идеи. И в колко часа ? Нека да не е в 8.00 сутринта, може и след обяд да тръгнем (да сме се наспали,така,отпочинали), все пак пътя до края на магастралата (Стара Загора) е 2-ва часа, не е кой знае колко. Примерно,ако тръгнем от зоната на Горубляне в 01.00 , в 03.00-03.40 ч. ще сме в Горно Изворово сигурно. Но все пак, давайте идеи и примерен час, кога и от къде да тръгнем всички. Ще е забавно със сигурност.
Публикувано 26 май 2007 - 10:39
За линковете дето съм ги пуснал и двата са за побалканската линия.Аз не съм ги гледал подробно,но предполагам,че единия минава през Казанлък,а другия не.Сега ги оправих,но явно постояно нещо им се сменяват линковете .За съжаление не видях маршрута от тия линкове дето сте ги дали (все ми отваря хоум пейдж-а на самата Бг. мап), но аз лично предпочитам по "царският път" -магистралата (по принцип от завоите ми става кофти) ,голяма работа, че са тия 4 км. в повече. По-добре да си спестя 20 мин. и да не се лутам като "глу'а кучка" А и аз преди зададох тоя въпрос на Сашо (W 140) дали ще правим представителна колона по магистралата за софиянци и кога и от къде бихме тръгнали Аз съм "за" за една хубава и стройна колона в петък, когато кажете и от където кажете. Аз живея до І градска болница (френската гимназия до Раковска) и идвам където се реши. Може и да се изчакваме някъде след "Анкол"-а и малко преди КПП-то на излизане от София и Горубляне например Давайте идеи. И в колко часа ? Нека да не е в 8.00 сутринта, може и след обяд да тръгнем (да сме се наспали,така,отпочинали), все пак пътя до края на магастралата (Стара Загора) е 2-ва часа, не е кой знае колко. Примерно,ако тръгнем от зоната на Горубляне в 01.00 , в 03.00-03.40 ч. ще сме в Горно Изворово сигурно. Но все пак, давайте идеи и примерен час, кога и от къде да тръгнем всички. Ще е забавно със сигурност.
Публикувано 26 май 2007 - 10:55
Сега вече няма да се сменят линковете.
Ето пътя през Пловдив
Ето и по подбалканската който е много живописел,но с доста завойчета.
Ето пътя през Пловдив
Ето и по подбалканската който е много живописел,но с доста завойчета.
Публикувано 27 май 2007 - 23:41
Нещо не схващам каква е разликата между двете неща. И двете са за подбалканската маршрута. Трябва да зададеш и като междинна точка Пловдив, но нещо не се получава в тая Мап.бг Бъг-ава работа с тоя сайт нещо Аз снощи се опитвах да направя маршрута с междинна точка Пловдив, ама не става и не става пущината му. Но така или иначе, аз смятам да мина по магистралата. Казвайте кога и от къде ще тръгваме, ако ще правим представителна колона Ааааа, схванах как работи тая "междинна точка" и готово
Ето маршрута по магистралата и Стара Загора - ама не е вярно това,че ще отнеме 4 часа
http://www.picvalley...29/7152_020.BMP - Вижте това, искам ей такъв Мерджан за из града
ПП. А между другото, как става това с ъплоудването на лични снимки в Galery
Ето маршрута по магистралата и Стара Загора - ама не е вярно това,че ще отнеме 4 часа
http://www.picvalley...29/7152_020.BMP - Вижте това, искам ей такъв Мерджан за из града
ПП. А между другото, как става това с ъплоудването на лични снимки в Galery
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни