Mercedes-Benz SL Edition 50 и SL 350 Mile MigliaСнимки
Started by ENOXELA, 13 Mar 2006 - 20:38:53
6 replies to this topic
Posted 13 March 2006 - 20:38
Представям ви 2 пакета на моделът SL на Мерцедес Бенц, които са наистина уникални.
От първият Edition 50 има произведени едва 550 бройки, а двигателите на които е слаган са 350 и 500.
Пакетът Mile Miglia е направен специално за престижното рали Mile Miglia, което се провежда в Италия. Двигателят е стандартния 350.
Пакетите са само оптични без да е променяна мощноста на двигателя.
От първият Edition 50 има произведени едва 550 бройки, а двигателите на които е слаган са 350 и 500.
Пакетът Mile Miglia е направен специално за престижното рали Mile Miglia, което се провежда в Италия. Двигателят е стандартния 350.
Пакетите са само оптични без да е променяна мощноста на двигателя.
Posted 26 April 2006 - 12:33
Когато станеш собственик на Боклукчийска фирма в София ще имаш и ти един такъв в гаража :PЗасега е само в мечтите ми,но се надявам да станат реалност.
Posted 14 May 2006 - 12:41
До колкото знам собственика на фирмата Волф в София....притежава
Мерцедес-Бенз СПЛ и ощя няколко "нормални" автомобила но върхът на тортата е че в 24 часа пишеше че ще е си е поръчал Бугати Бейрон чиято стойност достига 1.5 мил. евро с данъчи ДДС всички кото е доста повече от СЛР.......но аз съм скромен и ми стига този СЛ..
Мерцедес-Бенз СПЛ и ощя няколко "нормални" автомобила но върхът на тортата е че в 24 часа пишеше че ще е си е поръчал Бугати Бейрон чиято стойност достига 1.5 мил. евро с данъчи ДДС всички кото е доста повече от СЛР.......но аз съм скромен и ми стига този СЛ..
Mercedes-Benz W201
Posted 14 May 2006 - 13:23
Скромноста краси човека.И аз съм от твоя отбор,само да намерим кой ще ни подари и поддържа SL -теДо колкото знам собственика на фирмата Волф в София....притежава
Posted 14 May 2006 - 14:30
Много си прав се притеснявам че няма да мога да ходя на село с СЛ-а там мн дупки има...(да не казвам че асфалт няма )
Не че в мойто "село" няма дупки ама там е...тра само до магазина да ходя а със 190-ка мога нивата да ора...
Не че в мойто "село" няма дупки ама там е...тра само до магазина да ходя а със 190-ка мога нивата да ора...
Mercedes-Benz W201
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users