много кофти номерзаеби
Започната от DJ FUNKY, 21 май 2007 - 16:56:03
8 мнения по тази тема
Публикувано 21 май 2007 - 16:56
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 21 май 2007 - 17:06
Ааааа-мнооо гадно!Ама не е толкова страшно чак,като например каноконлит във всички ключалки и кварцов пясък в моторното масло!Пяната пак ще се поизреже...!
Публикувано 21 май 2007 - 18:34
Тази кола си е за боклука според мен.
Собственика ще да е настъпил здраво котето по опашката, за да му го върнат така!
Собственика ще да е настъпил здраво котето по опашката, за да му го върнат така!
Публикувано 21 май 2007 - 20:38
Абе знаех си аз че руснаците има какво да покажат на света.
Е на тва му викам изолция.Явно пича има проблем с уплатненията и му е духало от тук от там
Е на тва му викам изолция.Явно пича има проблем с уплатненията и му е духало от тук от там
Публикувано 22 май 2007 - 09:40
Ами готино са го измислили, направо си е идейно, Фъне :-)
Ама има почистващи препарати, дето разграждат полиуретановата пяна. С кореселин и АМВ не става, но препаратите не са скъпи (не колкото нова кола де).
Колкото до идеята на адашко... не знам за каноконлит в ключалките, ама много по-зловещо ми звучи руското изпълнение, само, че не с пяна, а със силикон за високоякостни връзки "желязо-желязо"... ммммммммм, абе, както го е казал поета: И ний има какво да дадем на света :-)
Ама има почистващи препарати, дето разграждат полиуретановата пяна. С кореселин и АМВ не става, но препаратите не са скъпи (не колкото нова кола де).
Колкото до идеята на адашко... не знам за каноконлит в ключалките, ама много по-зловещо ми звучи руското изпълнение, само, че не с пяна, а със силикон за високоякостни връзки "желязо-желязо"... ммммммммм, абе, както го е казал поета: И ний има какво да дадем на света :-)
'бах маа му...
Публикувано 22 май 2007 - 09:50
И според мен тази "кола" си е за боклука, дори и преди "санирането",но сега поне става за курник-няма от къде да избягат кокошките!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 22 май 2007 - 12:17
Вени,абсолютно си прав!.Имах пред вид,че след "ремонта" е малко по-добра,ама както казваш-не за кокошки,ами за щрауси!ако кокошките са с нормални размери, а не щрауси - ще избягат - това е Самара, все пак
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 22 май 2007 - 15:22
Ехеееее някой добре си е поиграл , тази кола найстина си е за боклука
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни