Здравейте,
от ваг групата минах на w212 e350 air matic 4 matic 2012г. с 17 инчови джанти с чисти нови continental гуми с дот 2022 от фрация ?
Незнам дали е има някой същата кола да пробваме заедно, да тестваме.
След ауди то ме идва малко трърда колата а пък с въздушно окачване нещо не се пасва. Всъщност на дълъг път, на хубав път е уникален усеща се че си в лодка направо.
Но, от другата страна, дори е една малка дупка не е много обемна,. 5 санта да е дълбока, минеш ли директно, дан удря се едно усеща се много. Възможно ли е от тампоните на амортисьори ? При аудти то имах същия проблем след като смених горните тампони беше станала по мека.
Отидох за тест на окачването при air нещо си беше фирмата, не си спомням до балкан стар се намира. Казаха че задните амортисьори единия пуска масло, другия малко по малко, хубаво е да се рециклират казаха. Не тропа много по принцип. Аз мога да рециклирам но дали ще стане по мек, не вярвам. Предните са били ок.
От какво може да е толкова шумно и некомфортна тази кола според вас ? Говорим за паветета, лоши пътища...
Носачи ? Тампони на носачи ? Или като цялно всички гумени материали са станали много твърд и не смекчават удара. Мислия че проблема нещо такова, просто някъде не смекчава нещо, или просто са такива тези коли. Все още не мога да свикна
Ще бъда благодаран ако някой сподели нещо да ме помага.
Поздрави
Edited by radi615, 25 April 2022 - 23:16 .