E350 CDI 4 matic
Започната от barty, 16 фев 2022 - 16:59:22
2 мнения по тази тема
Публикувано 16 февруари 2022 - 16:59
Здравейте колеги, имам E350 CDI 4 matic, и ми се появи едно пукане в управлението при въртене на волана, идващо откъм рейката може би.
Ще трябва да го погледна разбира се, но въпросът ми към вас е:
Има ли ли сте подобен проблем и откъде да очаквам проблем? Рециклира ли се рейка или друг елемент по управление и 4х4 на тази кола? Евентуално къде?
Видях темата за лагерите на колегата.
Има ли ли сте подобен проблем и откъде да очаквам проблем? Рециклира ли се рейка или друг елемент по управление и 4х4 на тази кола? Евентуално къде?
Публикувано 16 февруари 2022 - 19:33
имам рейка от 4матик , не става с рецикл . И аз си мислех за моя че е рейка… оказа се хлабав преден мост… така че ако стигнеш до рейка пиши на лс втора уп е на 130/40хил . Седи в гаража от 1гЗдравейте колеги, имам E350 CDI 4 matic, и ми се появи едно пукане в управлението при въртене на волана, идващо откъм рейката може би.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 16 февруари 2022 - 20:46
имам рейка от 4матик , не става с рецикл . И аз си мислех за моя че е рейка… оказа се хлабав преден мост… така че ако стигнеш до рейка пиши на лс втора уп е на 130/40хил . Седи в гаража от 1г
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ок Краси,
Първо да видим какво пука.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни