Скоростомер
Започната от merovingius, 22 яну 2022 - 13:45:57
6 мнения по тази тема
Публикувано 22 януари 2022 - 13:45
Здравейте на всички знае ли някой как се калиброва(центрова) километраж колата е ц200w202 94г при тръгване от място скача на 70,80км при положение че не е набрала и 20км още , таблото е отваряно многократно и стрелката е разцентрована.
Публикувано 23 януари 2022 - 00:49
Това е удобен момент да направиш едно видео за интернет, където превърташ километража уж, а всъщност си с 60
сесшисе ?
Публикувано 23 януари 2022 - 10:47
Здравейте на всички знае ли някой как се калиброва(центрова) километраж колата е ц200w202 94г при тръгване от място скача на 70,80км при положение че не е набрала и 20км още , таблото е отваряно многократно и стрелката е разцентрована.
По-лесно е да смениш таблото с друго.Иначе можеш да му свалиш предпазното стъкло и да си играеш с наместване докато те задоволи,но мисля че няма да стане.Има и друг момент.Може частта от където взема информация да е дефектирала.Не знам на твоя модел дали е със жило,но ако е прецакана зъбчатката към ск.кутия може да прави такъв проблем.
Публикувано 23 януари 2022 - 11:18
Не е с жило а на букси проблема е че беше отказал да работи аз го разглобих и без да искам скъсах жичката на намотката ,която е по тънка от косъм ,ел техник ме уверяваше че няма да стане да се запои но аз се хванах и я запоих(нямах какво да губя той така и така не работеше )но стана и проработи ,проблема е че зад самата стрелка има спираловидна част която като махнеш стрелката и се развива и явно от там се и центрова нооо кой знае как , това с махането на стъклото съм го правил повече от 50 пъти ама не става,благодаря все пак за мнението.
Публикувано 24 януари 2022 - 12:59
Не е с жило а на букси проблема е че беше отказал да работи аз го разглобих и без да искам скъсах жичката на намотката ,която е по тънка от косъм ,ел техник ме уверяваше че няма да стане да се запои но аз се хванах и я запоих(нямах какво да губя той така и така не работеше )но стана и проработи ,проблема е че зад самата стрелка има спираловидна част която като махнеш стрелката и се развива и явно от там се и центрова нооо кой знае как , това с махането на стъклото съм го правил повече от 50 пъти ама не става,благодаря все пак за мнението.
Моля,но след като си се занимавал толкова пъти и си губил време,не е ли по-добре да си вземеш втора употреба и да го смениш?
Публикувано 24 януари 2022 - 14:55
Като извадиш скалата, някъде под маската трябва да има маркер къде трябва да е стрелката. На 202 не съм отваррял скоростомер, но на 124 е така.
В покой, стрелката се набива на оста, така че да сочи маркера, после се прехвърля през стопера. Предполагам, че и при 202 е подобно.
Този пост е редактиран от Subsonic: 24 януари 2022 - 15:03
Публикувано 24 януари 2022 - 16:45
Ми точно затова питам и за други мнения какво толкава пречи ,знам че може да се смени но само по номер на километраж и се намират много трудно.Моля,но след като си се занимавал толкова пъти и си губил време,не е ли по-добре да си вземеш втора употреба и да го смениш?
Мерси много ще пробвам.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни