Здравейте,
Чисто нов съм във форума. Първата ми Е450 купих септември 2020г. Хубав автомобил но имаше доста неща, които ми липсват. Нямаше мемори пакет и музика и още доста неща, но тези две бяха главните, заради които го смених. През юли 2021 намерих идеалния автомобил за мен.. Е450 с прекрасен цвят, салон, Бурместер 3д, масаж, мемори, обдухване, въздушно окачване.. с две думи абсолютно всички опции (без безключов достъп, което така или иначе не искам).... та автомобила е прекрасен, но както на всички във форума им липсва нещо (на кой масаж, на кой бурместер) и на мен ми липсва нещо.....
Звука от стандарната изпускателна въобще не е впечатляващ. Въпроса ми къв членовете на форума е дали имате опит или поне да сте чували за добра изпускателна система.. по възможност да е с регулируема клапа (за по-агресивен и съответно по-мек звук при дълги пътувания). Единственото нещо което не ми харесва в автомобила и ще се опитам да го променя
За малко засилване на конете и нютоните не съм решен на 100%, но все пак ако някой има опит или информация за тунинг на този двигател 367кс, 500нм, ще се радвам да сподели тук
Благодаря за отговорите