Здравейте колеги. Първо много здраве на всички съфорумци. Реших да Ви отперя тука един въпрос за моя старичък ML 270 CDI. Гледам не се пише вече много за тях, явно са поизмрели повечето. През определено време при палене и потегляне, се движи все едно имам закачен отзад един фургон от тия старите. Давам газ мотора се форсира и едвам върви. Спирам гася и тръгва нормално. Прави го много рядко, като няма значение дали е топла или студена. На STAR диагностика не дава никакви грешки, което е интересно. Та както се сещате въпроса ми е , на някой дали му се е случвало и въобще ако имате идеи, ще ми е интересно да ги чуя.
ML 270 CDIпроблем при потегляне
Започната от nenko, 22 апр 2021 - 18:40:21
5 мнения по тази тема
Публикувано 22 април 2021 - 18:40
Публикувано 22 април 2021 - 22:04
Смени майстора и отиди при човек, който да не е само собственик на диагностика, а и да може да работи с нея.
Публикувано 22 април 2021 - 22:23
+1Смени майстора и отиди при човек, който да не е само собственик на диагностика, а и да може да работи с нея.
Има срашно много писано.Няма нужда да е в раздела Мл.Що е цди от тези години,едно и също е независимо какво купе носи.
Само правилната диагностика ще покаже проблема.Колата влиза в авариен режим,но защо?
Публикувано 23 април 2021 - 06:29
Започнете от турбината.
Публикувано 23 април 2021 - 10:13
На моя ML270 му се случи нещо подобно ,умря от веднъж ама не се оправи ,при гледане с диагностика установих ,че дебитомера не дава показания ,смених го и се оправи.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 11 януари 2022 - 14:18
моята като правеше така се оказа моторчето на турбото (при рязка газ се шашкаше и гасеше турбото)
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни