Здравейте, колеги преди време бях пуснал тема никой не писа за проблема.. така имам установен проблем с хидротрансформатор..
колата е W211 E Класа 320 ЦДИ 2003 година.. 5 скорости автоматик.
имах леки вибрации по колата и след преглед на тампоти и другите работи и смяна на висащия лагер.. накрая като изключихме хидротрансформатора софтуерноо проблема всякаш изчезва.. колата е моя от 3 до сега не съм имал проблем със скоростите всичко си бачкаше нормално.. просто се появи тая вибрации при 70-90 КМ/х
така сега ще си направя рециклирането.. обаче ме притесняват други работи.. и затова искам да ви питам аз няколко неща..
каква е процедурата при моя случай? сваляме изпращаме хидрото за рециклиране.. обаче освен това трябва ли да се направи нещо по автомата? четох някакви соленоиди трябва ли да се прегледат.. искам да направя така че да нямам никакви проблеми за напред.. затова да знам какво трябва да се направи.. знам че трябва да сменям маслото със филтрите машинно , трябва да се направи промивка.. ами ако има някакви стружки това значи ли че трябва да се сваля и отваря кутията? Какви проблеми може да ако се отвори кутията при такъв случай?
Какво масло да сложа на автомата? какъв филтър?
ако някой е минал процедурата по моя случай къде е направил рециклирането? Колко пари взеха.. ? аз знам за софтелектроник и МИД авто.. кой е по добрия вариант? Майче никой не дава и гаранция от тях.. някой имал ли е проблем след рециклирането?