Здравейте.
Пиша отново, с молба за няколко мнения от по-разбиращите. Колата е CLK 208 192 коня, 1999 година, кара се предимно на газ, но понякога и на бензин. Днес ми се случи нещо странно, което никак не очаквах и се надявам да ме успокоите. Паркирах на един доста голям баир, по мое мнение около 30°-35°, изгазих и включих на първа, без да натискам ръчната. Изведнъж усетих лек тласък, след няколко секунди още един и след още няколко секунди пак. Край, повече нямаше. Запалих колата, мръднах я малко напред, после я пуснах леко назад и я изгасих пак. Отново включих на първа и пуснах съединителя, но случката не се повтори. Ако това има някакво значение - съединителя категорично е за смяна, понеже отделя доста високо и понякога даже леко приблъсква, когато сменям скорост и не съм достатъчно внимателен. Все още не е започнал да буксува, но скоро ще бъде сменен. Маслото също е пред смяна, но не знам дали е важно. Като цяло, колата работи перфектно, не губи никакви течности и освен съединителя, друго всичко си е окей. Не се сещам какво друго да спомена. Ще се радвам ако споделите мнението си.
Благодаря!