Публикувано 25 февруари 2023 - 15:22
Здравей,нямам още мнение,карам го от 5 седмици. Имам 300d AMG line Premium Plus.
Досега плюсове : обемна,добра видимост,лесно се паркира, маневрена, приемлив разход на нафта ( средно 7 на 100,аз съм умерен шофьор, тук на Острова ограниченията са до 112км/ч на магистрала). Доста екстри, панорамният люк е готин, добра височина отзад за пътниците ,дори с него, двигателят е просто разкошен , добре обезшумена. Музиката на Бурместер е хубава. Седалките са удобни с доста настройки. Навигацията е още по-добра и по-бърза. Аз съм с дигиталните уреди. Лесно се влиза и излиза,има много място за деца и детски столчета отзад. ЛЕД фаровете са разкошни.
Минуси: вози твърдо,но аз съм с 20-ки рънфлат. Смяната на масло е по-скъпа с поне 30% от предишната ми B200cdi, а двигателите са с еднаква почти кубатура,предполагам еднакви са и картерите като обем. Вероятно филтрите са по-скъпи кли повече на брой. За справка - колата се обслужва в оторизиран сервиз. Чувам скърцания отзад ,не знам дали е щората в багажника, панорамният таван или някоя кора по вратата. Колата е от 2021-ва, фейслифт, около 15 хил мили.
Гумите са много скъпи. Задните седлаки имат само една промяна на наклона ,няма движение напред/назад на самата седалка.
Ще пиша ако се сетя още нещо.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk