Има ли разлика в пружините на w 204 elegans classic и avangard, и ако има как да разбера. Трябват ми за avangard. В червените и жълтите точки ли е и какво е значението на тези точки? Колко е ниска и твърда пружината?
Има ли разлика в пружините на avangard classic и elegansw204
Започната от ifcho00, 08 фев 2021 - 16:53:39
3 мнения по тази тема
Публикувано 08 февруари 2021 - 16:53
Публикувано 09 февруари 2021 - 12:33
Според мен има в седан и комби разлика, и евентуално купетата (примерно Е-купе, което е същата кола).
Другото е дали е с опция "Sport Suspension" или е нормално.
За всичко останало: трим нивата: Elegance, Avantgarde и т.н. се отнасят до екстрите и визията.
Никога не съм виждал официална информация по темата обаче, така че гадаем до голяма степен.
Публикувано 09 февруари 2021 - 13:18
Здрасти,
има разлика в пружините. Винаги авангарда вози по-твърдо. Твърдостта, височината и гъвкавостта на всяка пружина се разбират от точките, които са в определена цветова гама. Имаше таблица с цветовете, ако я намеря - ще я пусна тук. Ако предишните са ти били с червена и жълта точка, вземи си същите. Ако ще ги купуваш нови, могат по VIN номера да видят кои са подходящите.
Публикувано 10 февруари 2021 - 10:31
Да , и аз потвърждавам - според модела на колата, оборудването и т.н. има таблици с точки. Различните пружини отговарят на различен брой точки и имат различно цветово обозначение.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни