Здравейте, колеги, отскоро взех един W211 2.2цди 2003г. с доста неща за оправяне,които почти привършвам, но има едно лашкане при движение ,независимо на коя скорост е, като същевременно играе и стрелката на оборотомера. Скоростите включват много плавно,но има моменти се усеща нещо като затягане ,че трябва да дам повече газ,че да се форсира двигателя .Днес на стар диагностика не излязоха грешки, но изключихме хидротрансформатора и карах 30км. так и се кефех на прекрасна возия и превключване. Разбира се работи на по-високи обороти колата и малко по-бавно поема,но на мен ми хареса. Въпросите ми са: Хидрото ли се е повредило и къде най-добре се справят с ремонта му? Има ли опасност ако се кара в това състояние? Може ли да се изключи за постоянно хидрото и така да се кара колата? Бях чел май,че в Стара Загора колегата Nikind казваше за нещо подобно. Хареса ми и без хидротрансформатор, така че ако някой колега ги умее тези трикове ,не пречи от къде е ,може да се срещнем и оправим нещата. Приятна вечер на всички!