навигация-валедна ли е за БГ
Started by bormioli, 08 May 2007 - 11:06:00
11 replies to this topic
Posted 08 May 2007 - 11:06
наскоро си купих с220 cdi 2002 с голямата навигация. над монитора на навигацията има отвор за cd. много "разбирачи" ми казваха различни мнения един - това cd чете само навигационни карти. Друг - зацапана ти е отпиката. Трети - това cd работи само с чеинджър. Моля някои които знае от личен опит да ми каже какво да правя.иначе като поставя орагинален диск с музика ми изписва error reading. не ми се купуват разни карти без да знам дали наистина ще ми вършат работа а и незнам какви да си купа всеки ми говори различно и то по сервизите има и копче TV но ми изписва no tv! моля за идеи. Благодаря предварително
Posted 08 May 2007 - 11:45
Закачил съм ето това http://www.mininova.org/tor/530408 само че няма къде да го пробвам. За сега е на 30% надявам се до сряда да съм го изпекъл и на Дунев може да видиме за какво става дума
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Posted 08 May 2007 - 14:59
телевизията не тръгва щото иска цифров сигнал,а в БГ още не са ни я пуснали цифрова телевизията.
това ми го обясни приятел докато се опитвах да настроя тивито на една Е-класа 2004 год
която бяхме докарали от англия и там се гледаше безпроблемно.
това cd,което ти е над навигацията ти е само за софтуеъра за навигацията.ако няма под екрана
едно "чекмедже" в което да можеш да поставиш cd май ще се окаже , че наистина сидито ти работи само
с чейнджър.
това ми го обясни приятел докато се опитвах да настроя тивито на една Е-класа 2004 год
която бяхме докарали от англия и там се гледаше безпроблемно.
това cd,което ти е над навигацията ти е само за софтуеъра за навигацията.ако няма под екрана
едно "чекмедже" в което да можеш да поставиш cd май ще се окаже , че наистина сидито ти работи само
с чейнджър.
Posted 08 May 2007 - 18:14
пиши модела на навигацията си ако не го знаеш виж тук http://www.erta.ru/magnitol/mb.shtml
за България със сигурност няма за европа обаче има за почти всички страни
телевизора би трябвало да работи защото и мойта е с тв. и работи
гнездото ти може и да е само за навигационни дискове уточни модела и тогава ще ти кажем
гнездото ти може и да е само за навигационни дискове уточни модела и тогава ще ти кажем
Posted 08 May 2007 - 18:16
По точно за ТВ тунера щом пише No TV или Kein TV, ако е на немски е че нямаш въобще тунер, но можеш да си сложиш.
Posted 08 May 2007 - 18:37
пиши модела на навигацията си ако не го знаеш виж тук http://www.erta.ru/magnitol/mb.shtml
ето това е моита навигация Mercedes Benz Comand 2.0 (BO1521, Bosh, p/n A 463 820 15 89)
Posted 08 May 2007 - 18:48
ами там си пише СД то чете и нормални дискове
а навигационните дискове трябва да са формат DX на Tele Atlas и са СД а не ДВД
Posted 08 May 2007 - 18:50
По точно за ТВ тунера щом пише No TV или Kein TV, ако е на немски е че нямаш въобще тунер, но можеш да си сложиш.
да така пишеше на немски ама аз го направих на анг. колко пари струва този тунер и дали си заслужава ще предава ли дабре
Posted 08 May 2007 - 18:52
ми аз слагам оригинален диск и диск правен на РС и ми изписва reading error дали е зацапана оптиката или е нещо друго
Posted 08 May 2007 - 18:58
е каква е разликата между Mercedes Benz Comand 2.0 (p/n A 230 820 05 89) и Mercedes Benz Comand 2.0 (BO1521, Bosh, p/n A 463 820 15 89) на мен ми изглеждат едни и същи само пърата е леко заоблена???
Posted 08 May 2007 - 23:35
е каква е разликата между Mercedes Benz Comand 2.0 (p/n A 230 820 05 89) и Mercedes Benz Comand 2.0 (BO1521, Bosh, p/n A 463 820 15 89) на мен ми изглеждат едни и същи само пърата е леко заоблена???
Ами като гледам номерата едното почва с 230 - което е SL а другото 463 - е G класа, предполагам че са еднакви, но едното по заоблено сигурно заради особеностите на таблото на SL-a а другото си е ръбато за G клас.
Posted 08 May 2007 - 23:44
да така пишеше на немски ама аз го направих на анг. колко пари струва този тунер и дали си заслужава ще предава ли дабре
Ами ще предава като все едно телевизор с антена, качеството няма да е супер ще трябва да местиш колата напред-назад докато се оправи картината ако си в града. Иначе за оригинален тунер ми се върти някаква цена около 900евро, но може и да не е точна, мисля че има вариант да се сложи тунер не оригинален на друг производител с адаптер към твоя команд.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users