От едно извесно време ми излиза това на таблото. Някой да е запознат с причината?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Публикувано 16 септември 2020 - 20:43

Публикувано 16 септември 2020 - 23:06
Кое точно. Надписа Heading W?
Публикувано 16 септември 2020 - 23:26
Публикувано 17 септември 2020 - 05:53
Публикувано 17 септември 2020 - 06:55
Публикувано 17 септември 2020 - 08:07
Публикувано 17 септември 2020 - 08:39
Публикувано 17 септември 2020 - 12:19
Публикувано 17 септември 2020 - 12:28
Публикувано 17 септември 2020 - 13:16
Малко да уточним нещата.
1. Ако колегата мисли, че ограденово в квадрата е грешка мога да му кажа, че това не е грешка и както други колеги го насочиха това е посоката в която се движи колага спрямо gps-a на колата. Вероятно колата ти е фейслифтова, защото преди фейслифта посоката я изписва по различен начин (тук не съм 100 % сигурен дали при всички пре-фейс коли е така). Ако навигационната система не ти работи правилно може и затова да ти пизписва само W (запад). За да провериш това натисни бутона map на comand и виж къде те дава като позиция. Диска с навигацията ти е в багажника, и съдейки от написаното от теб, че имаш колата от седмица е възможно да не си я разучил, и вероятно нямаш актуални карти на държавите. Във форума има от къде да ги изтеглиш.
2. Послушай коегата daimler1 защото в момента си в режим "c" - комфорт, и колата ти тръгва от 2-ра предавка. Този режим ти препоръчвам да го ползваш при зимни условия. Другия ти режим е "S" - спорт и там си тръгва от 1-ва предавка. Ако си с пера/бутони на волана ще имаш и режим "М"-ръчен.
Публикувано 17 септември 2020 - 13:37
Публикувано 17 септември 2020 - 15:56
Ще пробвам като сваля новите карти за момента колата има цялата западна европа но не и България. Да определено не съм я разучил колата. Сутринта към работа се зачудих и я въртях няколко пъти из детелината на околовръсното (колкото и загуба на време да е) и си седи само "W". За режима нямах идея, че тази "катафалка" нормално се кара в спортен режим
. М предполагам излиза когато включиш на ръчна смяна, но няма пера на волана. А ако може да се сменя с някой бутон още не го знам. Има ръчен режим чрез лоста, но още не съм го пробвал. Реално на автомобила имам към 150 км до сервиза и малко да и свикна (моята стара кочинка е чистокръвна японка десняк)
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ръчните смени при моята са на самия скоростен лост - като минеш на ръчни с клатене лоста надясно качва предавките, наляво ги сваля.
Този пост е редактиран от Silver BENZ: 17 септември 2020 - 15:56
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни