Въпрос за пикселите на таблото
Започната от stalistenov, 03 май 2007 - 07:46:20
18 мнения по тази тема
Публикувано 03 май 2007 - 07:46
Имам неработещи пиксели на таблото, борд компа. Почти нищо не се разчита. Знаете ли колко може да ми струва подмяната и къде да я закарам? От Търново съм
Публикувано 03 май 2007 - 08:34
Ново табло. В БС 1500 лева.Имам неработещи пиксели на таблото, борд компа. Почти нищо не се разчита. Знаете ли колко може да ми струва подмяната и къде да я закарам? От Търново съм
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 03 май 2007 - 09:49
Veni @?!?!?!...какви са тия пиксели , бе хора?
каква е тая кола?
какво е това табло?
каква е тая цена?
какъв е тоя отговор?
![]()
![]()
![]()
![]()
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 04 май 2007 - 07:24
Става въпрос за дигиталния диспле, който се намира по средата на таблото между скоростомера и оборотомера и показва данните от борд компа, червени светещи цифри. Моделът е Е 290 тд, автоматик, 97г.
Публикувано 04 май 2007 - 09:44
добре, така вече по-бива
виж сега - тука пиксели няма.
ефекта при тебе е като при калкулатор, на който не му се виждат парченца от цифрите, нали?
тук става въпрос за неработещи (несветещи) елементи от седемсегментни индикатори. В общия случай се касае за лош контакт между контактите на дисплея, една електропроводяща гумичка и контакти на платката под дисплея.
Ако има още някоя хватка, моля brpi да я сподели
Предполага се, че всеки по-чевръст електрончик може да го разглоби дисплейчето и да почисти контактите
Свалянето на таблото, за да се стигне дотам, е отделен въпрос, коментиран доста подробно някъде назад.
Успех!
gluposti !!!!!

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 04 май 2007 - 09:47
gluposti !!!!!
а бре приятелю ти да не си приемчик в БалканСтар
ето това са глупости -"Ново табло. В БС 1500 лева."
Публикувано 04 май 2007 - 09:48
Ха ха ха като са глупости защо не дадеш формулата на успехаgluposti !!!!!

И пиши на кирилица моля!
Публикувано 04 май 2007 - 09:53
Моята стара кола беше същата и имаше такъв проблем не съм го оправял щото беше съвсем незначителен обаче ми се струва, че не беше като на калкулатор а приличаха по скоро на пиксели , но не твърдя ,че съм прав имам и снимки ама не знам как да ги кача че нещо не ми излиза бутон за прикачванедобре, така вече по-бива
![]()
виж сега - тука пиксели няма.
ефекта при тебе е като при калкулатор, на който не му се виждат парченца от цифрите, нали?
тук става въпрос за неработещи (несветещи) елементи от седемсегментни индикатори. В общия случай се касае за лош контакт между контактите на дисплея, една електропроводяща гумичка и контакти на платката под дисплея.
Ако има още някоя хватка, моля brpi да я сподели
Предполага се, че всеки по-чевръст електрончик може да го разглоби дисплейчето и да почисти контактите
Свалянето на таблото, за да се стигне дотам, е отделен въпрос, коментиран доста подробно някъде назад.
Успех!

W211-Avantgarde
Публикувано 04 май 2007 - 11:49
www.bba-reman.com

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 04 май 2007 - 23:20
Надявам се да съм успял да ги ка4а тези прословути снимки !

Добре си се справил имаш напредък със снимките,само си объркал бутона с този за линкове.

Добре си се справил имаш напредък със снимките,само си объркал бутона с този за линкове.

W211-Avantgarde
Публикувано 04 май 2007 - 23:35
Снимката-добре,тая двойка дет се губи-зле,май-май тоя "прост инженер, дето си вади хляба с подобни работи" е прааааав/както обикновенно/.Моя съвет е,да изчакаш неговия съвет,мисля,че само можеш да спечелиш,ако следваш указанията му.
П.С.Ай наздраве
,че стана късно,пък аз сега тепърва я почвам...
П.С.Ай наздраве

Публикувано 05 май 2007 - 09:13
Но проблема вече не е мой това е бившата ми кола а аз само помагам със снимки в случая
но определно не е като калкулатор като точици са в смисъл изглеждат като пиксел
ама някви по-стар модел пиксели
хаха

ама някви по-стар модел пиксели

W211-Avantgarde
Публикувано 05 май 2007 - 09:46
Точно затова исках да кача снимки защото иначе само можеше да гадае Veni® за какво става въпрос, а сега вече видя и си каза последната дума!

W211-Avantgarde
Публикувано 05 май 2007 - 11:07
Мисля,че вертикална липсва,там на първата двойката/часа/
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни