решетка
Started by rom_stan, 02 May 2007 - 17:55:07
20 replies to this topic
Posted 02 May 2007 - 17:55
Здравейте,
Искам да сменя решетката на мойтакола /w202/. Къде мога да си купя по- едра решетка или къде могат да ми я направят.
Искам да сменя решетката на мойтакола /w202/. Къде мога да си купя по- едра решетка или къде могат да ми я направят.
Нека всичко бъде добродетелно.
Posted 02 May 2007 - 22:26
Да ти я напраДят, мисля че немогат никаде.По едра, имаш предвид АВАНГАРД ли? Виж в Интеркар 3000.
Posted 03 May 2007 - 14:47
аз си търсих за моята,обявиха ми цена за нова германска 220лв,а за нова турска 160лв.доставка за
3-4 дни.имало и вариант само"пълнежа" на решетката (хоризонталните ребра)да се смени но май ще
стане малко циганийка по тоя начин според мен.ако си от Пловдив мога да те упътя къде е местото.
3-4 дни.имало и вариант само"пълнежа" на решетката (хоризонталните ребра)да се смени но май ще
стане малко циганийка по тоя начин според мен.ако си от Пловдив мога да те упътя къде е местото.
Posted 03 May 2007 - 16:56
Моята е от интеркар, обаче е егати ментето. 135 лв. е чисто нова в кутия. Виж разликата:
Съветвам те да търсиш оригинална по моргите, на тая всеки момент чакам да и падне никела, затова си пазя старата
Съветвам те да търсиш оригинална по моргите, на тая всеки момент чакам да и падне никела, затова си пазя старата
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Posted 29 May 2007 - 23:41
ако си имаш никелираното(рамката) може да си вземеш само пълнежа който струва 18лева и въпроса е решенЗдравейте,
Posted 30 May 2007 - 06:57
Нещо си се объркал 18 лева къде ги има да ги изкупяако си имаш никелираното(рамката) може да си вземеш само пълнежа който струва 18лева и въпроса е решен
Posted 30 May 2007 - 12:27
ако си имаш никелираното(рамката) може да си вземеш само пълнежа който струва 18лева и въпроса е решен
тоя "пълнеж" 18 лв ако изобщо го има някъде,като го минат 2 ръце с пароструйката
и ще се олюпи като варено яйце.
Posted 30 May 2007 - 15:37
В e-bay за около 150-200 лева си взимаш оригинална цяла.Варират в тоя диапазон
в зависимост колко се надава за тях и на колко ще свърши залагането.
само трябва някой да я донесе от Англия или Германия,щото с БГ никой не ще да бачка.
ей тук например
само трябва някой да я донесе от Англия или Германия,щото с БГ никой не ще да бачка.
ей тук например
Posted 30 May 2007 - 16:15
Защо да не работи ebay-а с България.Питаш на съобщение колко ще струва доставката и ако те остройва се включваш в надаването.В e-bay за около 150-200 лева си взимаш оригинална цяла.Варират в тоя диапазон
ей тук например
Ето тук един пример за това че има доставка за България: http://cgi.ebay.com/...116080275QQrdZ1
И още: http://search.ebay.c...ntrypage=search
Posted 30 May 2007 - 16:44
Защо да не работи ebay-а с България.Питаш на съобщение колко ще струва доставката и ако те остройва се включваш в надаването.
Ето тук един пример за това че има доставка за България: http://cgi.ebay.com/...116080275QQrdZ1
И още: http://search.ebay.c...ntrypage=search
да съгласен съм,пише,че може,ама има огромна вероятност нищо да не ти дойде точно от щатите.Ей по тоя начин
чаках броня за корвет (след като я бях спечелил) и така и не дойде.
Още се попълват формуляри и обяснения за да възстановят парите.Затова най-сигурно е да имаш човек
там който да може да получи багажа и да го прати към БГ по някаква куриерска фирма.
Posted 30 May 2007 - 21:18
Нещо си се объркал 18 лева къде ги има да ги изкупя
и аз съм на опашката, да знаеш..
тоя "пълнеж" 18 лв ако изобщо го има някъде,като го минат 2 ръце с пароструйката
и ще се олюпи като варено яйце.
Може би е искал да каже не 18,а 81 евро например или пък да е изял нулата на 180-те кинта .
не не бъркам говоря за това дето се слага вътре а не за комплекта...аз си купих за 18кинта преди няколко месеца и все още ми е като нова..пък който е мерак да дава за 260 и нагоре...
Posted 30 May 2007 - 21:54
и аз съм на опашката, да знаеш..
А ти къде? Нали скоро смени решетката с Авангард?
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Posted 30 May 2007 - 22:31
не не бъркам говоря за това дето се слага вътре а не за комплекта...аз си купих за 18кинта преди няколко месеца и все още ми е като нова..пък който е мерак да дава за 260 и нагоре...
Добре, но забравяш най-важното. Откъде?
ML270 04г.
ex-С180 94г.
Posted 01 June 2007 - 11:23
Това с пълнежа мисля че става само за 124-ките: цените май са 90 пълнеж и 120 цяла. За 202 пълнеж не знам да има.Решетката е изцяло 1 детайл (поне моята версия) иначе мислех да ползвам старата рамка, но не би.
Колега, Ефраим, дай ги на лично, ако е тайно това място с 18-те лв да си барнеме колиците като европейците от е-бей
Колега, Ефраим, дай ги на лично, ако е тайно това място с 18-те лв да си барнеме колиците като европейците от е-бей
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users