Здравейте колеги! Някой в София дали разполага с модула зад тези копчета? Трябва ми да го закачим за проба, тъй като подозирам, че моя има проблем с някои от функциите. Благодаря предварително!
W211 модул за за контрол подгрев и обдухване
Started by avd, 25 May 2020 - 09:35:49
модул подгрев обдухване
1 reply to this topic
Posted 25 May 2020 - 09:35
Posted 29 May 2020 - 11:53
Привет,
опиши малко какъв е проблема на твоя ?
Аз мисля имам един свален, но също има проблем. Ако не намериш свален, може да разкачим моя от колата за малко и да го сложим за тест, евентуално
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Also tagged with one or more of these keywords: модул, подгрев, обдухване
Модели →
E-класа →
Общи теми за E-класа →
Общи теми за W211 →
Реле на подгревни свещи за Е400Started by Danio_77, 01 Oct 2020 E400, подгрев, w211, свещи, реле |
|
|||
Модели →
C-класа →
Общи теми за C-класа →
Подгрев огледала + задно стъклоНе ми работи подгрева на стъклата/огледалата Started by Mitakat, 17 Oct 2019 S203, подгрев, огледала and 3 more... |
|
|||
Модели →
Информация за общи ремонти и подобрения →
Интериор и аудио →
Ремонт подгрев на шоф. седалкаВъзможен ли е ремонта на подгрева на шоф. седалка? Started by Mitakat, 25 Apr 2019 s203, подгрев, шофьорска седалка and 3 more... |
|
|||
Модели →
C-класа →
Проблеми и ремонти →
W202 →
Смяна на крушки - температурен модулStarted by steftzo, 13 Nov 2012 w202, крушки, модул, врътки |
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users