Jump to content

•  

Photo
- - - - -

ивай джет

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 stanislav

stanislav

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 8 Posts:
  • Град:София

Posted 27 April 2007 - 10:35

Здравейте колеги! Ударих си 124-ката 200Е от пред и много се интересувам от добър сервиз. Искам и да ви питам за контакти - адрес и телефон на ивай джет, за да проверя за някои части при тях. Чета по форумите че пазарувате от там и сте доволни, а аз държа да си направя колата много добре!!!! Застрахователя ми ме прати във Вас Вал /ако ви говори нещо на бул. "Климент Охридски" по пътя за Бистрица - след Студентски град/, но аз не съм убеден дали този сервиз е добър и не знам къде да си закарам колата. Трябва да сменя преден капак, ляв преден калник, решетката, ляв фар и мигач, предна броня и гредата над фаровете, както и да ги боядисам. По - добре ли е да търся нови части или втора употреба? Дайте съвет! :dontknow Четох, че се интересувате от Балкан Стар, и да ви кажа че ми дадоха оферта за 3000 евро /за части и работа/?!?!?!?! Тоя сервиз Вас Вал ми иска 3000 лева с части тайландски от Интер кар. Какво да правя: ДА СЕ САМОУбИВАМ ИЛИ НЕ?????????? :kill_myself
  • 0

#2 kombi124d

kombi124d

Майстор

• Потребители на форума
  • 805 Posts:
  • Автомобил:
    Бяла техника на колела

Posted 27 April 2007 - 11:21

Здравейте колеги! Ударих си 124-ката 200Е от пред и много се интересувам от добър сервиз. Искам и да ви питам за контакти - адрес и телефон на ивай джет, за да проверя за някои части при тях. Чета по форумите че пазарувате от там и сте доволни, а аз държа да си направя колата много добре!!!! Застрахователя ми ме прати във Вас Вал /ако ви говори нещо на бул. "Климент Охридски" по пътя за Бистрица - след Студентски град/, но аз не съм убеден дали този сервиз е добър и не знам къде да си закарам колата. Трябва да сменя преден капак, ляв преден калник, решетката, ляв фар и мигач, предна броня и гредата над фаровете, както и да ги боядисам. По - добре ли е да търся нови части или втора употреба? Дайте съвет! :dontknow: Четох, че се интересувате от Балкан Стар, и да ви кажа че ми дадоха оферта за 3000 евро /за части и работа/?!?!?!?! Тоя сервиз Вас Вал ми иска 3000 лева с части тайландски от Интер кар. Какво да правя: ДА СЕ САМОУбИВАМ ИЛИ НЕ?????????? :kill_myself:

Колега мога да ти помогна с ламарини и тенекиджии и евентоално бояджия!!! Но определено ще ти е по евтино!!!!Ако се интересуваш от фар шефа продава. ВИЖ http://www.mbclub.bg...?showtopic=4654
  • 0
Публикувано изображение
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!

#3 mitun

mitun

Напреднал

• Потребители на форума
  • 616 Posts:
  • Автомобил:
    W201 230E '88
    W202 250D '95
    S210 200K '01

Posted 27 April 2007 - 11:42

Всичко зависи от това как застрахователя ще ти покрие щетите.
1. вариант: караш колата в този сервиз и те ти я оправят, ти не се занимаваш с нищо ( май не си по тая схема )
2. вариант: караш колата в сервиз по избор (тука те са ти казали за тея Вас, Нас или каквито са ) те ти оправят колата и ти дават фактура като могат да изписват само части посочени от застрахователя, кои са за рамонт и кои - нови, разходи за материали и труд. След това застрахователите ти плащат сумата от фактурата
3. вариант: застрахователите рашават че щетите са за опраделена сума и толкова пари ти дават. Ти се оправяш както можеш.

Тебе по кой начин ще те обезпечават (обезчестяват) :censored: ?
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображение
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq

#4 Schumi

Schumi

Напреднал

• Потребители на форума
  • 351 Posts:
  • Град:Разград
  • Интереси:Автомобили, пътувания
  • Автомобил:
    S600 Coupe
Garage View Garage

Posted 27 April 2007 - 16:00

Не си купувай тайвански боклуци!
Първо, не пасват много добре и второ много бързо ръждясват!
  • 0

005468351.jpg  Най-доброто или нищо!

#5 ENKI

ENKI

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Posts:

Posted 27 April 2007 - 17:31

И аз подкрепям колегата Schumi, за тайванските части от Ивай джет. Доста ниско качество като пройзводство са, ръждясват и ламарините са им доста меки.Аз така изгорях един път. :icon_welldone:
  • 0

#6 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,892 Posts:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Posted 27 April 2007 - 20:44

Ивайжет продават части-менте?Аз поне не съм чувал да им се носи такава слава,ама...?Телефоните са:0888 475811 и 700 11 500.
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#7 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,100 Posts:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
Garage View Garage

Posted 28 April 2007 - 09:30

Това е супер глупост че в ивай джет има тайвански части, там са само оригинални частите. Вероятно става въпрос че в тоя сервиз вас вал могат да ти доставят тайвански. Между другото в тоя сервиз са ми сменяли на бензинов двигател 320 гарнитура на глава, гумички на клапани и др неща и съм доволен от тях.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users