12 мнения по тази тема
Публикувано 18 февруари 2020 - 09:01
Здравейте колеги, имам следния въпрос мога ли да махна катализатороте без да има кой знае какви проблеми след това.
Публикувано 18 февруари 2020 - 10:03
Не.
Публикувано 18 февруари 2020 - 10:04
Не.
Ааа как стои въпроса със ламбда сондата...разяснете ми
Публикувано 18 февруари 2020 - 10:10
Какъв ти е въпроса за ламбдите?
Не можеш да ги махнеш, каквото и да правиш, ще свети после като коледна елха с Check Engine, най-много 200-300км. след като си изтрил грешката.
И то не е само лампата, ами влиза и в друг режим на работа.
С други думи, за дребните пари, които би взел като продадеш катализаторите, ще си съсипеш колата непоправимо.
И не, металните катализатори няма да вършат работа.
(як аватар )
Публикувано 18 февруари 2020 - 10:59
Като се махнат катализаторите трябва да се игнорират 2-рите сонди следкатализаторните ако има такива, ако няма тогава лесно.Игнорират се по много начини, със спецялна втулка, софтуерно изолиране или задаване през ГИ с ОБД да трие автоматично грешката.Заместител няма на катализаторите, онези универсалните пак свети сондата.,металните също както и резонатори те, като за заглушаване и вървеж най добре метален Пробвал съм ги всички варианти
Изпратено от моят Huawei Nova 5T с помощта на Tapatalk
Публикувано 18 февруари 2020 - 11:48
Мисълта ми е може ли да се свали без да се свали ламбда сондата да се изкоруби така да кажем то заради газта и сега си свети бедна смесКато се махнат катализаторите трябва да се игнорират 2-рите сонди следкатализаторните ако има такива, ако няма тогава лесно.Игнорират се по много начини, със спецялна втулка, софтуерно изолиране или задаване през ГИ с ОБД да трие автоматично грешката.Заместител няма на катализаторите, онези универсалните пак свети сондата.,металните също както и резонатори те, като за заглушаване и вървеж най добре метален Пробвал съм ги всички варианти
Публикувано 18 февруари 2020 - 11:58
Мисълта ми е може ли да се свали без да се свали ламбда сондата да се изкоруби така да кажем то заради газта и сега си свети бедна смес
Да,отговорили са ти.Може,но се слагат дистанционни втулки(залъгалки) и на тях са навиват сондите.
Публикувано 18 февруари 2020 - 12:49
Да,отговорили са ти.Може,но се слагат дистанционни втулки(залъгалки) и на тях са навиват сондите.
А къде се слагат тия въпросни залъгалки
Публикувано 18 февруари 2020 - 12:59
Залъгалка за ламбдата е един цилиндър, с катализаторен елемент. Първо се навива то, после сондата в него. Като резултат, избутва сондата едни 5 санта навън от тръбата.
(Пак не върши работа)
Ама щом така си ти свети бедна смес, вече няма значение
Публикувано 18 февруари 2020 - 21:02
1. каква и колата
2. това че свети бедна смес не е проблем на
катализаторите а на газовата
3. и да ги изкъртиш бедната смес няма да се оправи
4. ще ти изключат лабда сондите ама бедната смес пак няма да се оправи
6. иди на КАДЪРЕН газаджия да ти оправи смесите
Публикувано 18 февруари 2020 - 21:33
На 210-ката ми го бях изтърбушил, защото беше задръстен, качих коне и се забърза малко. На 211-ката не смея да барна нищо оригинално за нищо на света.
Публикувано 18 февруари 2020 - 21:33
Мн точно казано1. каква и колата
Публикувано 18 февруари 2020 - 22:39
2006 година 163 коня е ЦЛКто свети за бедна смес но не винаги... Искам да го изтърбуша...аз имам 2, единя беше запушен много и го махнах обаче другия ме е шубе заради сондите1. каква и колата
Also tagged with one or more of these keywords: Цлк
Модели →
CLK-класа →
Общи теми за CLK-класа →
CLK W209 избор на двигателКой е най-здрав? Започната от dhtj, 08 мар 2018 двигател, цлк |
|
|||
Модели →
CLK-класа →
Проблеми и ремонти →
Музика в w208 98г.начини и размери Започната от Dimithar, 27 окт 2017 цлк, музика |
|
|||
Модели →
C-класа →
Общи теми за C-класа →
W203 или W209 ?Започната от sasho0808, 03 сеп 2017 закупуване, ц класа, цлк, W203 и още 1 |
|
|||
Модели →
CLK-класа →
Проблеми и ремонти →
Проблем със скоростна кутияw209 Започната от r1der, 24 май 2017 проблем, скоростна кутия и още 4 |
|
|||
Модели →
CLK-класа →
Общи теми за CLK-класа →
Съвместимост на фаровеЗапочната от EmcheV, 15 юли 2014 фарове, цлк, екласа, w208, w210 |
|
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни