Здравейте хора,интересувам се от конкретния модел.Има изписано много,интересувал съм се,чел съм.Няма да питам за подръжка или колко гори.Интересуват ме някои екстри и опции,който знае да ми помогне.Не желая спорове и хора с необективно мнение.Идеята ми е да си купя това което харесвам и да му се радвам.
1.Електрически багажник опция ли е.
2.Подържа ли се електрическо прибиране на огледала от ключа.И изисква ли настройка
3.Има ли опция камера за задно виждане.
4.При въздушно окачване,а и не само бутона който регулира спорт комфорт,регулира само окачването ли.Има ли опция за режим спорт на кутията или то става автоматично с промяна на окачването.
5.Има ли опция вакум на вратите
6.Има ли разлика във чувствителността на волана при фейса спрямо префейса,защото днес карах преди фейс модел и ми се стори доста тежък при въртене на място,чак се учудих доста трудно се въртеше.
7.При нормална работа на кутията при отпускане на спирачката колко трябва да засилва.И при движение когато се пусне газта трябва ли да спира почти.
Това са нещата които не съм си изяснил,друго не ме вълнува.Ако има знаещи моля да ми помогнат.Благодаря.