Здравейте колеги и колежки, интересува ме понеже мисля да сглобя хибрид между 2.7 турбо и 3.2 турбо, интересува ме като цяло каква ще е разликата понеже имам турбини в повече. Моята кола е 2.7 в момента на 250 к.с. и 600нм (измерена на дино), само и единствено ремап, една турбина замина, налягането на пик е 2.3 иначе стабилно на 1.7, мапа е 3 баров.

Хибрид 2.7 - 3.2
Започната от BBRemapping, 07 яну 2020 - 12:44:32
9 мнения по тази тема
Публикувано 07 януари 2020 - 12:44
Публикувано 07 януари 2020 - 20:39
силно се съмнявам на 2,3 да изкарва 250к.с
то дори и да ги изкарва това налягане
не скапва турбото
имаш друг кахър или някоя от цифрите не е вярна
Публикувано 08 януари 2020 - 09:10
Уреда с който го измерихме налягането е замерен в меторологията, така че му вярвам повече от напълно. Колкото до турбото знам че не се е скапало от това, то си беше тръгнало много преди ремапа който направихме (понеже аз си се занимавам с тези работи). Интересува ме просто дали има смисъл да правя такъв хибрид или да вкарам пари за двоен, поне като ще е нещо да е нещо.
Публикувано 08 януари 2020 - 18:46
Според мен сложи троен. Като ще е нищо, да е нищо.
Публикувано 09 януари 2020 - 14:15
Колега, много ми е интересно защо се бъркаш в нещо което явно не разбираш? Искам мнения от хора които знаят какво говорят, а не лаладжий като теб.
Публикувано 10 януари 2020 - 00:54
Искаш мнения от хора които знаят какво говорят, маперчета, тунингчета, бързи/яростни...
Много филми гледате, качвате мечо на диното, лека настройка с лаптопа и хоп - 1000 коня...
Слушай сега селски - то не е само въртящ момент да го докараш, трябва си и кутията да го издържи, кардан, диференциал, гуми, спирачки....
И къде си мислиш, че ще я караш тази бангия 3000 коня...
Срещу мен между Трапоклово и Бъта ли? Да убиеш някое семейство...че да сляза да те ошамаря...
Щото в европата така ли правят? Ама там в европата ще ти съдерат гъза от глоби за тези простотии...
Много филми гледате, качвате мечо на диното, лека настройка с лаптопа и хоп - 1000 коня...
Слушай сега селски - то не е само въртящ момент да го докараш, трябва си и кутията да го издържи, кардан, диференциал, гуми, спирачки....
И къде си мислиш, че ще я караш тази бангия 3000 коня...
Срещу мен между Трапоклово и Бъта ли? Да убиеш някое семейство...че да сляза да те ошамаря...
Щото в европата така ли правят? Ама там в европата ще ти съдерат гъза от глоби за тези простотии...
Публикувано 10 януари 2020 - 08:21
Безценно, отваряш сутрин форума и падаш от смях.
В интерес на истината Прокопи е прав, само е малко по-директен.
В интерес на истината Прокопи е прав, само е малко по-директен.
Публикувано 10 януари 2020 - 12:49
Б*х м*йка му какъв си смел във форума. Нито ме познаваш, нито знаеш нещо за мен за да си толкова устат. Какво съм си правил по колата си е лично моя работа, нито ти си ми давал парите за тия работи нито нищо за да ми държиш каквато и да е била сметка. Казах че искам мнение върху конкретно нещо, а не да ми се развиват теории. След като нещо не ти изнася, затваряй темата и продължавай нататък. Колкото до карането ми, има си писти за тия работи по които се ходи, не съм състезателите от твоята компания та да ми говориш дали ще убивам някой или не, най-вече да слизаш да ме ошамариш
Ама както и да е, по-зле от БМВ форума, хайде със здраве
Публикувано 10 януари 2020 - 13:11
Не го приемай толкова лично.
Въпроса е принципен - не става въпрос за мен и за теб. Става въпрос, че в България на ден умират трима човека в катастрофи.
Иначе ако я караш тази кола САМО на писта, шапка ти свалям. Само, че трябваше да почнеш с това - тогава и аз бих следил темата с интерес и нямаше да ръся простотии.
Въпроса е принципен - не става въпрос за мен и за теб. Става въпрос, че в България на ден умират трима човека в катастрофи.
Иначе ако я караш тази кола САМО на писта, шапка ти свалям. Само, че трябваше да почнеш с това - тогава и аз бих следил темата с интерес и нямаше да ръся простотии.
Публикувано 10 януари 2020 - 13:23
Колата се кара И на писта И за ежедневна. Отдавна съм се наиграл с джигитските истории и не обичам такива работи (говоря лично за мен), нито ходя та се състезавам из града и по открити шосета, нито раздавам газ наляво и надясно. Питам от интерес защото имам няколко турбини в нас от 2.2, 2.7, 3.2 и искам да видя колко ще може да изкара колата. На 3.2 (204 к.с.) с по-големи дюзи, помпа от 30 амг, хибридно турбо и т.н. излязоха 330коня, и колкото и да буташ налягането на рейла и мг-те на дюзите повече не искаше. Спортни филтри и т.н., но никаква промяна. За това ми е интересно на колко ще издеяни мотора. Иначе колата със 18ки семи-сликове 245-40 даде близо 15 и нещо, близо 16 секунди. Но с половин резервоар и пълен салон без да се сваля нищо (както правят повечето).
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни