TютюнопушенеПушите ли?
Започната от KoZmo, 08 мар 2006 - 13:53:58
45 мнения по тази тема
Публикувано 08 март 2006 - 13:53
Хайде кажете си сега пушите ли, или не. Който ги е отказал да сподели методите си
Ето и едно много готино филмче как цигарите ще унищожат света, гледаите го много е готино!!!
http://games.kefche.com/play/game/833/
Ето и едно много готино филмче как цигарите ще унищожат света, гледаите го много е готино!!!
http://games.kefche.com/play/game/833/
Публикувано 08 март 2006 - 14:37
Хах филмчето наистина си го бива ! Аз пуша от доста отдавна - почнах като бях 8-ми клас, та баща ми като ме беше спипал ми се стъжни ама после видя че няма полза от боя. Сега съм на 27 и все още не съм ги отказвал и не съм и пробвал
Публикувано 08 март 2006 - 17:55
И без да гледам филмчето мога да ви кажа едно Не започвайте никога да пушите отказването е страшно трудно
Аз успях да спра да пуша само в колата.Там е зона за не пушачи
Аз успях да спра да пуша само в колата.Там е зона за не пушачи
Публикувано 08 март 2006 - 18:11
Аз - да, обаче ще ги откажа! Някой ден ....
MB W210 E230
Публикувано 08 март 2006 - 18:27
Аз не и няма да почвам (нали може и без тях?)
Публикувано 08 март 2006 - 18:34
и аз не пуша-мн гадно смърди пушека, а в компанията на пушачи даже ми е лютяло на очите
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 08 март 2006 - 19:01
вече не пуша - от около месец и половина.
как ги спрях - с инат и два-три килограма отгоре на "снажната" ми фигура :-)
мисля да не ги почвам повече.
Публикувано 08 март 2006 - 19:59
аз пуша от 15 години.отказах ги за 4 месеца и веднага качих 7 кила.от 2 месеца пак припалвам а от 2 дни се опитвам да ги откажа пак и пуша само като стана с кафето по 1 цигара като до 1-2 дни мисля да не паля изобщо вече
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 08 март 2006 - 20:40
Браво Веско ти си ми Идол братко Много уважавам ЕХ пушачитевече не пуша - от около месец и половина.
Публикувано 08 март 2006 - 20:40
Стискам ти палци!!!аз пуша от 15 години.отказах ги за 4 месеца и веднага качих 7 кила.от 2 месеца пак припалвам а от 2 дни се опитвам да ги откажа пак и пуша само като стана с кафето по 1 цигара като до 1-2 дни мисля да не паля изобщо вече
Публикувано 08 март 2006 - 22:26
пуша момци, яко пуша и давам по 20евро за цигари горе долу на 8-9 дена!направо съм за бой!но обещавам като купя мерцедеса да не пуша в него
Публикувано 09 март 2006 - 09:52
И аз като взех моето купе в началото не пушех в него, после докато пушех си държах цигарата навън , а после си пушех вътре в колата като пич :-)пуша момци, яко пуша и давам по 20евро за цигари горе долу на 8-9 дена!направо съм за бой!но обещавам като купя мерцедеса да не пуша в него
Публикувано 09 март 2006 - 09:57
аз също съм към непушачите. в колата ми не се пуши.
аз от време на време пия пури, но примерно веднъж месечно когато съм в такова настроение. също така имам наргиле и с плодовия тютюн е невероятно удоволствие...
аз от време на време пия пури, но примерно веднъж месечно когато съм в такова настроение. също така имам наргиле и с плодовия тютюн е невероятно удоволствие...
Публикувано 09 март 2006 - 11:00
и аз сам ANTI (не само ANTIMULT- тия руснаци са супер имам им към 20-тина филмчета)
ето как баща ми успя да ме предпази:
" не е ясно дали има вреда от пушенето(а то си има )
НО ПОЛЗА НЯМА НИКАКВА"
Е ТОВА Е ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ САМ СМЕТКАТА B)
ето как баща ми успя да ме предпази:
" не е ясно дали има вреда от пушенето(а то си има )
НО ПОЛЗА НЯМА НИКАКВА"
Е ТОВА Е ВСЕКИ ДА СИ НАПРАВИ САМ СМЕТКАТА B)
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни