Проблеми с W208 след обилен дъжд.
Започната от vladoo3612, 30 ное 2019 - 18:32:29
6 мнения по тази тема
Публикувано 30 ноември 2019 - 18:32
Здравейте колеги, преди няколко дни се изля пороен дъжд в нашия град и се образуваха "огромни езера" по пътя.
Публикувано 02 декември 2019 - 10:16
Ако проблема е с езерата по пътя най-добре се обърни към общината. Ако има проблеми с мерцедеса кажи какви са проблемите.
Публикувано 02 декември 2019 - 22:12
Извинявам се но не се е изпратил целия текст. Проблема с колата е че се наводни и спряха да работят чистачките, прозорците, подгрева на задния прозорец, мигачите, задния плафон постоянно свети и не иска да се отключва и заключва от копчетата на ключа, само светкат плафоните и това е!!
Публикувано 04 декември 2019 - 13:06
Някой от САМ модулите. Предполагам си наводнил багажника.
Нямаш лесно решение. Първо трябва да я изсушиш, после да видиш кои модули са били засегнати и... аз поне бих ги разглобил, изсушил и стискал палци да тръгне след това.
Как така се наводни? Какво стана?
Нямаш лесно решение. Първо трябва да я изсушиш, после да видиш кои модули са били засегнати и... аз поне бих ги разглобил, изсушил и стискал палци да тръгне след това.
Публикувано 05 декември 2019 - 14:39
Наводних купето, от вентилатора на парното, който се намира под жабката протече все едно съм пуснал чешмата
Публикувано 05 декември 2019 - 14:41
По средата на локвата се засякох с градския транспорт и вълната от него ме заля до предния прозорец, и от там започнаха проблемите.
Публикувано 05 декември 2019 - 14:45
Някой от САМ модулите. Предполагам си наводнил багажника.
След 30 мин с сешоара успях да оправя чистачката, мигачите и подгрева на задния прозорец.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни