Имам въпрос относно ползването на Navi-то на колата ми, но въпроса ми е меко казано труден за обяснение... Но ще се пробвам:
Когато опитам да въведа адрес, но не по град и улица а чрез въвеждане на координати на мястото, което търся, дисплея с координатите ми позволява да въведа цифри до определен лимит. Обяснявам: Ако адреса е примерно - 40.195559, 29.055645 то нямам проблем. Но ако адреса е - 36.858519, 30.896373 то става невъзможно въвеждането. Каква е разликата между двата примера? При наличие на трета и четвърта цифра, както и на пета и шеста, по-големи от 60 то дисплея стига до 60 и вместо 61, 62, 63 и т.н. превърта на 00 при опит да се въведе по-голямо число от 60. Доста се мъчих в опита си да разгадая главоблъсканицата но не стигнах до никъде. Това ме принуждава при търсене на адреси от типа на втория пример от по-горе, да вадя преносимия Garmin и да въвеждам координатите в него за да мога де стигна до местоназначението.
Все си мисля, че проблема не идва от Navi-то а от мое незнание и неумение и затова се надявам на съдействие и помощ от колегите тук. Дано сте ме разбрали?
Предварително благодаря на отзовалите се.
Поздрави!