29-30-01 юни в Горно Изворово ще се проведеII-а Нац. събор на Клуба
Започната от ENOXELA, 18 апр 2007 - 10:08:27
162 мнения по тази тема
Публикувано 21 май 2007 - 12:46
Алекс, що стряскаш тъй хората! То не може без малко спам, стига записванията да вървят! Откакто се скара на хората, никой не се е записал
Хайде хора, записването продължава!
И може би е време да започнем лекичко да обсъждаме менюто. Тези, които са ходили миналата година, знаят, че ресторанта си работи на общи начала, но за голяма група като нашата трябва да имат някаква предварителна готовност. Особено ако искаме нещо специално.
Хайде споделете си идеите
И може би е време да започнем лекичко да обсъждаме менюто. Тези, които са ходили миналата година, знаят, че ресторанта си работи на общи начала, но за голяма група като нашата трябва да имат някаква предварителна готовност. Особено ако искаме нещо специално.
Публикувано 21 май 2007 - 12:57
Ами-не се стряскам,,а и съм спокоен,че Фънки също ще почерпи,та няма да ми е много нанагорно...!Алекс, що стряскаш тъй хората! То не може без малко спам, стига записванията да вървят! Откакто се скара на хората, никой не се е записал
А,за менюто дали да не се пусне отделна тема,щото не е за пренебрегване-добре си се сетил!Или тук да казваме....?
Публикувано 21 май 2007 - 13:05
аз като гледам на къде отиват нещата сега има тема Паниците 2005 ,после ще има тема Пианиците 2007
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 21 май 2007 - 13:11
аз като гледам на къде отиват нещата сега има тема Паниците 2005 ,после ще има тема Пианиците 2007
Ха-ха-ха-ха...!Бравос-точно така ще стане!Как не се сетих...!
А и Сашо,доколкото го познавам няма да пропусне да подсигури богато материал за историята...освен,ако не се понапие по-раншко...!
Публикувано 21 май 2007 - 13:14
Ами предлагам тука да обсъждаме менюто, та да държим темата активна
Печен вол, пълнен с печени прасенца и посипан с печени пиленца - това е едно добро предястие, Вени!
А иначе, погледнато малко по-сериозно, аз също съм за скарата. Можем да поръчаме приблизителен килограмаж пилешко и свинско месо във вида на пържоли, кебапчета, кюфтета и т.н., които да ни се сервират в големи глинени съдове, от които всеки да си взима. Същото е и със салатите - да ни ги сервират на плата - да има шопска, млечна и зелена. Алкохолът не е проблем. Тепърва ще разуча дали ще се наложи да поръчаме например по 50 гр. на човек, а останалото да си носим. И десерт ще си измислим и ще си поръчаме.
Това като основна храна ми се струва добре. Но никой не е казал, че трябва да се откажем от някоя глезотийка - все пак един път годишно се събираме. Например на мен ми се върти едно печено прасенце....
Печен вол, пълнен с печени прасенца и посипан с печени пиленца - това е едно добро предястие, Вени!
А иначе, погледнато малко по-сериозно, аз също съм за скарата. Можем да поръчаме приблизителен килограмаж пилешко и свинско месо във вида на пържоли, кебапчета, кюфтета и т.н., които да ни се сервират в големи глинени съдове, от които всеки да си взима. Същото е и със салатите - да ни ги сервират на плата - да има шопска, млечна и зелена. Алкохолът не е проблем. Тепърва ще разуча дали ще се наложи да поръчаме например по 50 гр. на човек, а останалото да си носим. И десерт ще си измислим и ще си поръчаме.
Това като основна храна ми се струва добре. Но никой не е казал, че трябва да се откажем от някоя глезотийка - все пак един път годишно се събираме. Например на мен ми се върти едно печено прасенце....
Публикувано 21 май 2007 - 13:47
А и след 4-5 ракии аз лично няма да се интересувам от това каква ще е вечерята...! Така,че квото решите!с лимонче в устата и маслинка отзад...
ама си мисля, че интереса към кулинарните пикове след четирите дни празници леко ще завехне - съдя по себе си - след такова дълго празнуване най-на почит е тоалетната хартия и газираната вода...
ама що пък не? за съботната гала-вечеря. ТО ще е бая прасенце - за над 40 човека едно нерезче към 60 оки живо тегло ще дойде точно, а?
Публикувано 21 май 2007 - 13:56
аз искам октопод да има и раци
Публикувано 21 май 2007 - 13:59
аз искам октопод да има и раци
за тебе специално,като наш фотограф една порция бели бъбреци по специална тайна рецепта
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 21 май 2007 - 14:31
Алекс, ако ти си организатора...пиши за мен една двойна стая...в смисъл за мен и гаджето...а на лични ако можеш да ми кажеш цена, предплата ще има ли, как се дават паричките и така...аааа, и откъде ще ми е по-пряко на мен, в смисъл по добре ще се пътува...през шипка, или през троян да мина...
PS: Чакайте, чакайте, последно къде ще бъде...защото мнооого дълга тема, и нищо не разбрах загубих нишката...
PS: Чакайте, чакайте, последно къде ще бъде...защото мнооого дълга тема, и нищо не разбрах загубих нишката...
Публикувано 21 май 2007 - 15:21
Вече си в списъка - VladoBENZ, двойна стая, две нощувки.Алекс, ако ти си организатора...пиши за мен една двойна стая...в смисъл за мен и гаджето...а на лични ако можеш да ми кажеш цена, предплата ще има ли, как се дават паричките и така...аааа, и откъде ще ми е по-пряко на мен, в смисъл по добре ще се пътува...през шипка, или през троян да мина...
Информацията за условията няма смисъл да ти я пращам на ЛС, защото не е тайна, а напротив. Двойната стая е 26 лева.
Друга информация за мястото на събитието има в темата - на стр.1 има снимки, а на стр. 4 има и карта.
Публикувано 21 май 2007 - 17:13
Фънки, кефи ме заразно смешният ти подпис: "Не серете на пътеката." - много идейно. Надявам се да дойдеш на събора все пак. - Nice To Meet You - аз съм Петя. ( 5q) (с бяла 124-ка 200 дизел)
ПП. И аз ще нося камерата (Sony Digital 8 & фотоапарата - Sony F 828 - 8.0 mpix.) , така че за мaсовото освинване ще има после бая материал.
ПП. И аз ще нося камерата (Sony Digital 8 & фотоапарата - Sony F 828 - 8.0 mpix.) , така че за мaсовото освинване ще има после бая материал.
Публикувано 21 май 2007 - 17:17
Фънки, кефи ме заразно смешният ти подпис: "Не серете на пътеката." - много идейно. Надявам се да дойдеш на събора все пак. - Nice To Meet You - аз съм Петя. ( 5q) (с бяла 124-ка 200 дизел)
Ееееее-тва е да си ди-джей,мама му стара:надявам се да дойдеш...ми как няма да дойде щом дама го кани и се надява да е там....!?!?!? Чак му завидях на Фънки...ама само малко...и благородно...!
Публикувано 21 май 2007 - 17:19
Ееееее-тва е да си ди-джей,мама му стара:надявам се да дойдеш...ми как няма да дойде щом дама го кани и се надява да е там....!?!?!? Чак му завидях на Фънки...ама само малко...и благородно...!
Опааа , споко, аз съм щастливо омъжена вече 12 год. и ще съм с детето и мъжът ми. Но ние сме купонджии , няма проблеми.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни