Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

29-30-01 юни в Горно Изворово ще се проведеII-а Нац. събор на Клуба

• Заключена тема Тази тема е заключена
162 мнения по тази тема

#136 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Публикувано 21 май 2007 - 12:46

Алекс, що стряскаш тъй хората! То не може без малко спам, стига записванията да вървят! Откакто се скара на хората, никой не се е записал ;)
Хайде хора, записването продължава!
И може би е време да започнем лекичко да обсъждаме менюто. Тези, които са ходили миналата година, знаят, че ресторанта си работи на общи начала, но за голяма група като нашата трябва да имат някаква предварителна готовност. Особено ако искаме нещо специално.
Хайде споделете си идеите
  • 0

#137 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 21 май 2007 - 12:57

Алекс, що стряскаш тъй хората! То не може без малко спам, стига записванията да вървят! Откакто се скара на хората, никой не се е записал ;)
Хайде хора, записването продължава!
И може би е време да започнем лекичко да обсъждаме менюто. Тези, които са ходили миналата година, знаят, че ресторанта си работи на общи начала, но за голяма група като нашата трябва да имат някаква предварителна готовност. Особено ако искаме нещо специално.
Хайде споделете си идеите

Ами-не се стряскам,,а и съм спокоен,че Фънки също ще почерпи,та няма да ми е много нанагорно...! :tongue:
А,за менюто дали да не се пусне отделна тема,щото не е за пренебрегване-добре си се сетил!Или тук да казваме....?
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#138 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 21 май 2007 - 13:05

аз като гледам на къде отиват нещата :bigemo_harabe_net-110: сега има тема Паниците 2005 ,после ще има тема Пианиците 2007
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#139 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 21 май 2007 - 13:11

аз като гледам на къде отиват нещата :bigemo_harabe_net-110: сега има тема Паниците 2005 ,после ще има тема Пианиците 2007

Ха-ха-ха-ха...!Бравос-точно така ще стане!Как не се сетих...! :wub:
А и Сашо,доколкото го познавам няма да пропусне да подсигури богато материал за историята...освен,ако не се понапие по-раншко...! :tongue:
  • 0

#140 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 21 май 2007 - 13:14

Ами предлагам тука да обсъждаме менюто, та да държим темата активна ;)

Печен вол, пълнен с печени прасенца и посипан с печени пиленца - това е едно добро предястие, Вени! :lol:

А иначе, погледнато малко по-сериозно, аз също съм за скарата. Можем да поръчаме приблизителен килограмаж пилешко и свинско месо във вида на пържоли, кебапчета, кюфтета и т.н., които да ни се сервират в големи глинени съдове, от които всеки да си взима. Същото е и със салатите - да ни ги сервират на плата - да има шопска, млечна и зелена. Алкохолът не е проблем. Тепърва ще разуча дали ще се наложи да поръчаме например по 50 гр. на човек, а останалото да си носим. И десерт ще си измислим и ще си поръчаме.

Това като основна храна ми се струва добре. Но никой не е казал, че трябва да се откажем от някоя глезотийка - все пак един път годишно се събираме. Например на мен ми се върти едно печено прасенце.... :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

#141 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 21 май 2007 - 13:30

Едно печено прасенце само ми малее нещо....без майтап!
  • 0

#142 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 21 май 2007 - 13:47

с лимонче в устата и маслинка отзад...

ама си мисля, че интереса към кулинарните пикове след четирите дни празници леко ще завехне - съдя по себе си - след такова дълго празнуване най-на почит е тоалетната хартия и газираната вода...

ама що пък не? за съботната гала-вечеря. ТО ще е бая прасенце - за над 40 човека едно нерезче към 60 оки живо тегло ще дойде точно, а?

А и след 4-5 ракии аз лично няма да се интересувам от това каква ще е вечерята...! :tongue: Така,че квото решите!
  • 0

#143 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 21 май 2007 - 13:56

аз искам октопод да има и раци :happy:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#144 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2660 Мнения:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Публикувано 21 май 2007 - 13:59

аз искам октопод да има и раци :happy:

за тебе специално,като наш фотограф :icon_welldone: една порция бели бъбреци по специална тайна рецепта :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#145 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 21 май 2007 - 14:14

за тебе специално,като наш фотограф :icon_welldone: една порция бели бъбреци по специална тайна рецепта :0_yahoo:

ех....тва е да си фотограф...! :tongue:
  • 0

#146 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Публикувано 21 май 2007 - 14:31

Алекс, ако ти си организатора...пиши за мен една двойна стая...в смисъл за мен и гаджето...а на лични ако можеш да ми кажеш цена, предплата ще има ли, как се дават паричките и така...аааа, и откъде ще ми е по-пряко на мен, в смисъл по добре ще се пътува...през шипка, или през троян да мина...
PS: Чакайте, чакайте, последно къде ще бъде...защото мнооого дълга тема, и нищо не разбрах загубих нишката...
  • 0
Публикувано изображение

#147 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 21 май 2007 - 15:21

Алекс, ако ти си организатора...пиши за мен една двойна стая...в смисъл за мен и гаджето...а на лични ако можеш да ми кажеш цена, предплата ще има ли, как се дават паричките и така...аааа, и откъде ще ми е по-пряко на мен, в смисъл по добре ще се пътува...през шипка, или през троян да мина...
PS: Чакайте, чакайте, последно къде ще бъде...защото мнооого дълга тема, и нищо не разбрах загубих нишката...

Вече си в списъка - VladoBENZ, двойна стая, две нощувки.
Информацията за условията няма смисъл да ти я пращам на ЛС, защото не е тайна, а напротив. Двойната стая е 26 лева.
Друга информация за мястото на събитието има в темата - на стр.1 има снимки, а на стр. 4 има и карта.
  • 0

#148 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 май 2007 - 17:13

Фънки, кефи ме заразно смешният ти подпис: "Не серете на пътеката." - много идейно. :D Надявам се да дойдеш на събора все пак. - Nice To Meet You - аз съм Петя. ( 5q) (с бяла 124-ка 200 дизел)

ПП. И аз ще нося камерата (Sony Digital 8 & фотоапарата - Sony F 828 - 8.0 mpix.) , така че за мaсовото освинване ще има после бая материал. :D
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#149 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 21 май 2007 - 17:17

Фънки, кефи ме заразно смешният ти подпис: "Не серете на пътеката." - много идейно. :D Надявам се да дойдеш на събора все пак. - Nice To Meet You - аз съм Петя. ( 5q) (с бяла 124-ка 200 дизел)

Ееееее-тва е да си ди-джей,мама му стара:надявам се да дойдеш...ми как няма да дойде щом дама го кани и се надява да е там....!?!?!? :tongue: Чак му завидях на Фънки...ама само малко...и благородно...! ;)
  • 0

#150 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 май 2007 - 17:19

Ееееее-тва е да си ди-джей,мама му стара:надявам се да дойдеш...ми как няма да дойде щом дама го кани и се надява да е там....!?!?!? :tongue: Чак му завидях на Фънки...ама само малко...и благородно...! ;)

Опааа , споко, аз съм щастливо омъжена вече 12 год. :D и ще съм с детето и мъжът ми. Но ние сме купонджии , няма проблеми. :icon_coolgrin:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни