Проблем с автоматика на 3,2 CDI
Започната от atanas.p97, 12 окт 2019 - 18:43:26
5 мнения по тази тема
Публикувано 12 октомври 2019 - 18:43
Здравейте на всички ! Преди месец си купих автомобила проблеми нямаше никакви ... но след обслужване на кутията (масло ,филтър,букса и гарнитура) се появи странен проблем . Проблема е следния (не го прави винаги) когато превключва от 2ра към 3та се появява едно "ритане" и забива на 3та предавка (не иска да превключи на 4та) ,когато загася автомобила и го запаля се оправя и всичко си върви по мед и масло докато не реши отново да прерита.
Мисля ,че платката прави проблем (не съм сигурен) ,някакви идеи?
Мисля ,че платката прави проблем (не съм сигурен) ,някакви идеи?
Публикувано 13 октомври 2019 - 17:20
Първо нивото на маслото проверете дали е в нормите след като се е появило при смяната на маслото .
Публикувано 07 януари 2020 - 17:04
Колега, ако си я оправил пиши да кажеш от какво е. Моята прави подобно нещо - не го прави винаги но при превключването от 2 към 3 се изфорсира, след това си включва другите без проблем
Публикувано 07 януари 2020 - 20:41
няма да е от платката ама знае ли човек
Публикувано 30 ноември 2022 - 18:51
Какво се оказа момчета кажетее
Публикувано 01 декември 2022 - 12:43
При мен подобен проблем се оказа, че е причинено от предната смяна на маслото:
Сложен е некачествен филтър, т.е. някакъв "афтърмаркет" боклук, смяната я е правил предния собственик не знам в кой сервиз.
Не беше ясно и какво точно масло са сложили, но тъй като имах възможност да го видя лично - уж беше сменяно преди 10.000км а беше доста черно.
После, в Силвърстар ми обслужиха кутията, излезе ми към 650 или 850 беше, не помня точно но от тогава си е ОК. Те си ми казаха хората де - на кутията и няма нищо.
Трябва да погледна фактурата, но като цяло обслужването при тях излиза и колокто в другите сервизи, само дето в СС ще ти дадат гаранция.
/Става въпрос за 7gtronic./
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни