Демонтиране на люк
Започната от GOCATA, 22 сеп 2019 - 11:32:09
2 мнения по тази тема
Публикувано 22 септември 2019 - 11:32
Здравйте тапицерията на кората на люка ми се отлепи някой може ли да ми каже как се демонтира за да я претапецирам.Търсих някое видео или тема но не намерих.Благодаря предварително.
Публикувано 29 септември 2019 - 15:15
На w140 до колкото си спомням има следната последователност:
1. дърпаш назад да се скрие долния панел (дето искаш да претапицираш)
2. вдигаш люка нагоре
3. махаш пластмасите дето покриват 4 гайки дето държат люка (отвътре)
4. отвиваш ги и вдигаш люка нагоре Махаш го внимателно на страни
5. панела го издърпваш напрад и преди да стигне до края леко го повдигаш нагоре и продължаваш да го дърпаш напред и излиза отгоре и напред.
това е
Този пост е редактиран от Bogi: 29 септември 2019 - 15:16
сесшисе ?
Публикувано 29 септември 2019 - 16:50
Благодаря колега аз вече го демонтирах самият капак горе доло е със същата последователност но по просто сега ще го обясня за да може ако на някой колега му се наложи да сваля кората да знае как.
1.Дърпа се вътре тапицираната кора назад.
2.Люка се отваря около 10/15 сантиметра.
3.На люка има в предният край една квадратна пластмаса по цялата дължина тя е на щипки и се маха с отвертка вниматаелно.
4.Люка се отваря до край назад и сега вече кората може да отиде напред.
5.Отпред и отзад има отдвете страни(общо 4 плъзгача на вътрешната кора които се виждат отгоре отново с отвертка се натискат едно по едно те са на пружинки и кората излиза на горе.
Цялата работа е за не повече от 5мин.
1.Дърпа се вътре тапицираната кора назад.
2.Люка се отваря около 10/15 сантиметра.
3.На люка има в предният край една квадратна пластмаса по цялата дължина тя е на щипки и се маха с отвертка вниматаелно.
4.Люка се отваря до край назад и сега вече кората може да отиде напред.
5.Отпред и отзад има отдвете страни(общо 4 плъзгача на вътрешната кора които се виждат отгоре отново с отвертка се натискат едно по едно те са на пружинки и кората излиза на горе.
Цялата работа е за не повече от 5мин.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни