Цена на километраж w202?
Започната от C180 :), 08 сеп 2019 - 08:15:07
14 мнения по тази тема
Публикувано 08 септември 2019 - 08:15
Колеги ,здравейте! Някои знаели каква е цената на новия километраж на w202 c180? ..Ако някои има информация нека сподели каква е реслната му цена.Понеже като питах в един магазин ми казаха ,че вече нямало такива нови километражи...
Публикувано 08 септември 2019 - 17:52
Колеги,никои ли няма инфо каква е цената на чисто новия километраж...
Публикувано 08 септември 2019 - 18:30
Колега,отдавна питаш.
Обади се в С.Стар отдел продажби и попитай,ще ти отговорят на въпроса след като си представиш ВИН-а на автомобила.
Обади се в С.Стар отдел продажби и попитай,ще ти отговорят на въпроса след като си представиш ВИН-а на автомобила.
Публикувано 09 септември 2019 - 21:23
Какъв е проблемът на стария че търсиш нов ?
Публикувано 10 септември 2019 - 09:40
За фейслифт го дават между 600 и 800 евро.
Публикувано 10 септември 2019 - 15:12
Направих си труда да проверя цената (чисто информативно) - 2100 лева
И то като се има предвид, че става въпрос за стария модел на километражите - до 1996 година, този с двете ръчки:
4.jpg 52,02K 3 Брой сваляния
Иначе точно днес си купих втора ръка на цена 70 лева.
Mercedes Benz - детската мечта на всеки мъж
Днешния Мерцедес - бъдещето на автомобилостроенето утре!
Публикувано 10 септември 2019 - 17:14
И то като се има предвид, че става въпрос за стария модел на километражите - до 1996 година, този с двете ръчки:
Тя толкова струва цялата кола
Публикувано 10 септември 2019 - 17:39
Тя толкова струва цялата кола
чисто нова?
Публикувано 10 септември 2019 - 18:05
4.jpg
Иначе точно днес си купих втора ръка на цена 70 лева.
Не съм учуден.
Това е част, която никой не купува нова.
Не само за тази кола.
Публикувано 10 септември 2019 - 20:14
Какъв е проблемът на стария че търсиш нов ?
На единия направо гасне целия както си работи ,а другия му играе стрелката на температурата,което е много дразнещо!
Публикувано 11 септември 2019 - 08:46
На единия направо гасне целия както си работи ,а другия му играе стрелката на температурата,което е много дразнещо!
Намери си читав втора ръка със същия номер като твоя и не се занимавай с глупости! Аз вчера имах право на избор между 6 табла, като обстойно ги проверих пред моргата едно по едно, докато не си харесах.
В подписа пише, че си от Хасково, със сигурност там има по-големи и повече морги за Мерцедес от Кърджали, така че действай
Този пост е редактиран от Velazkes: 11 септември 2019 - 08:47
Публикувано 22 септември 2019 - 20:45
Колеги вчера взех друго табло,и за мой голям късмет стрелката играе по-същия начин като на моето...Възможно ли е някъде по инсталацията да ми прави тия дертове? Не ми се вярва и на това табло дето го взех да му играе стрелката ,но не е изключено..Ако някои има читаво и работещо перфектно табло на,което да му работи всичко както трябва да пише..
Този пост е редактиран от C180 :): 22 септември 2019 - 20:45
Публикувано 23 септември 2019 - 09:21
Колеги вчера взех друго табло,и за мой голям късмет стрелката играе по-същия начин като на моето...Възможно ли е някъде по инсталацията да ми прави тия дертове? Не ми се вярва и на това табло дето го взех да му играе стрелката ,но не е изключено..Ако някои има читаво и работещо перфектно табло на,което да му работи всичко както трябва да пише..
За стрелката, която отчита температурата и показва вътре в таблото има самостоятелен датчик.
Според мен най-вероятно от него идва проблема. Ако не намериш някой, който да ти услужи с работещо табло си смени този датчик, той и без това не е скъп - около 10-12 лева на хубава марка.
Представлява това:
1.jpg 64,67K 3 Брой сваляния
Публикувано 23 септември 2019 - 10:20
Този датчик се намира на мотора отпред черната пластмаса нали? Сменен е с чисто нов и пак дава същия проблем! Явно съм попаднал на дефектно табло...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни