Със сигурност след този ремонт няма да имаш драми. Аз съм го играл тоя филм. Тази операция я правих преди 2 години, когато 211ка v6 2005/6 та година pre-face вървеше около 15000лв.. Е моята я взехме за 6700лв с излязла биела на 5ти цилиндър
Та тогава смених блока, нов баланс вал, комплект верига, сегменти и лагери профилатично и разбира се ревизия на двете глави. Оттогава съм минал 42000км, от които 38000 на газ - монтирах газта след като поразработих мотора. Нямам нити един проблем с мотора оттогава, сложи си и нови свещи NGK за препоръчване.
Пожелавам ти безаварийни много километри.
П.С. преди 3 години като търсехме фейсова 211ка V6 за чичо ми, гледаме една на Горубляне със загасен чек за 20 бона, казахме му на тоя 'Пич, всички знаем какво ѝ е на колата, на ти 16 бона и той се съгласи. Та на нея ѝ сменихме веригите и вала и вече и тя врътна 20-30000 без други драми
Супер, гадно е някой път като стана така ноо...
Като цяло колата е на реални 210.000, имам стар диагностика и вътре нищо не е омазано, сервизирането е от първите 10.000км а колата няма петънце нито отвътре нито отвън(не е замаскирано нищо). Направих тест на таблото и крушката липсваше.
По гадната работа е че тея от автокъщата я закарали на сервиз,тея от сервиза им казали че колата е наред ама в същото време махнали чека, и тея от автокъщата бяха доста ядосани, като дори ми върнаха 600лв за да помогнат с ремота като се разбра че е вала. Чакаме частите и де да видим... Дава ми се газ.. И благодаря дано всичко да е наред
Edited by Bigsmoke, 13 October 2019 - 23:42 .