Инсталация xentry
Започната от Krasi.Martinov, 03 юли 2019 - 21:59:39
20 мнения по тази тема
Публикувано 03 юли 2019 - 21:59
Колеги , поръчах от Жълтурите един комплект С4 със хард със софтуер 05.2019... Всичко ок, ама не мога да я активирам . Някой наясно с тая иснталация ..? Ще съм благодарен за една консултация
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Публикувано 03 юли 2019 - 23:17
Аз я деактивирах след като смених процесора на лаптопа с малко по-бърз. После помолих китаеца да се логне през teamwiver да я оправи.
Защо не питаш и ти ?
сесшисе ?
Публикувано 04 юли 2019 - 10:28
Колеги , поръчах от Жълтурите един комплект С4 със хард със софтуер 05.2019... Всичко ок, ама не мога да я активирам . Някой наясно с тая иснталация ..? Ще съм благодарен за една консултация
Officeservices.bg
За каква активация говориш, ако очакваш да имаш достъп до сървъра на Даймлер е малко сложно, не е само въпрос на доплащане.
Ако обаче не може да работи офлайн, пиши на китайците и ще ти фикснат проблема.
Публикувано 04 юли 2019 - 12:11
Трябва да имаш активатор записан в харда.
Всеки който продава в описанието на продукта е написал къде да го намериш активатора.
Ако не е написано то пиши на продавача( както са ти писали в горните постове) и той ще ти помогне.
Публикувано 04 юли 2019 - 13:02
Прати ми hw-id и другия код и ще ти го активирам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от Dexter: 04 юли 2019 - 13:03
Публикувано 04 юли 2019 - 16:17
Китайчето се включи и я активира, по кабел в настроих... ама нещо с wifi настройката не се получи...
Дори работи чудесно със ССД диск направо лети
Officeservices.bg
Дори работи чудесно със ССД диск направо лети
Officeservices.bg
Публикувано 06 юли 2019 - 07:11
Коя версия на xentry ти е инсталирана, че бях чел за заключвания на главата при последните...
Този пост е редактиран от Dexter: 06 юли 2019 - 07:12
Публикувано 07 юли 2019 - 21:21
05.19. Перфектно работи и онлайн и офлайн. Към хард диска получих целия пакет + Монако, Ведиамо и още няколко други благинки. Друг е въпроса че с немския не съм на ТИ
Officeservices.bg
Officeservices.bg
Публикувано 11 юли 2019 - 10:37
05.19. Перфектно работи и онлайн и офлайн. Към хард диска получих целия пакет + Монако, Ведиамо и още няколко други благинки. Друг е въпроса че с немския не съм на ТИ
Officeservices.bg
Може ли да споделиш, от кой търговец си закупил хардуера и софтуера и си доволен от съпорта му. Това е доста важно, пазара е наводнен от подобни обяви.
Благодарим предварително!
Публикувано 11 юли 2019 - 16:12
От тук купувах, само доволни отзиви имаше за продукта който харесах OBD2Device Auto Diagnostic tools Factory
https://s.click.alie....com/e/c1TJDsBA
Officeservices.bg
https://s.click.alie....com/e/c1TJDsBA
Officeservices.bg
Публикувано 11 юли 2019 - 18:43
А онлайн как си го пробвал?
Публикувано 11 юли 2019 - 19:12
първо онлайн през team viewer с китайчето, после колегата Грозданов има онлйн акаунт и ъпдейтнахме няколко модула... Нищо не се заключи Тоест китайчето е на ниво. Ако на някой му потрябва кодиране в следващите 6 месеца моята 05.19 ще е актуална и ще може да помогне. Естествено е безплатно и ако оакам нещо няма рекламацииА онлайн как си го пробвал?
Officeservices.bg
Публикувано 12 юли 2019 - 21:36
А след тези 6м тази версия единствено няма да може да кодира онлайн?
П.с. докъде е докара с facelift-a?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
П.с. докъде е докара с facelift-a?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Публикувано 11 октомври 2019 - 14:08
Здравейте колеги, от няколко дни сериозно обмислям закупуването на диагностика за лични нужди въпреки ,че си знам че не е особено оправдано от финансова гледна точка. Поне на на този етап, ще ми трябва много време, докато навлезна в крак с нещата ,че да бъде нещо повече от хоби. Изчетох колкото имаше теми в форума и ми изникнаха много въпроси и неясноти- не знам откъде да започна... Гледах така наречените системи C3 и C4 - останах с впечатление, че C4 има повече възможности и в перспектива си заслужава повече. От друга страна горели или може да бъдат blacklist-нати ( това не ми е много ясно какво трябва да значи, да са в черен списък ) . Другото е лаптопа- при C3 трябва да имам COM порт (примерно Dell D620/630) , но за C4 не е необходимо- само Rj-45 и Wi-Fi . Гледам ,че предлагат за работа ThinkPad T430, който си е доста професионален но ще ми коства още едни 300-500лв. . Възможно ли е е да си ползвам някакъв друг , който разбира се ще е само за това ( Win XP professional на 32 бита и със прилични параметри). Ако трябва да взимам още един ще ми е 4-ти лаптоп вкъщи, въпреки че единия си е за хвърляне. Не ми е ясно ако си поръчам системата със софтуер на SSD - този диск си има операционна система на него и е plug and play на моя лаптоп и само трябва да се инсталират и активират програмите (през team viewer-a) ? Отделно голяма разпрaвия ли е да се оправи митото (май беше 10% ), като е с DHL или просто при доставката като наложен платеж им го плащам? Има много неща които, не са ми ясни - ще се радвам ако някой от по-запознатите се включи със съвет/мнение или на лично да не вкарвам спам в темата, че кой знае какви глупости съм писал като цяло Поздрави
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни