Открих нещо!
Started by Niki_g_n, 11 Apr 2007 - 13:06:20
16 replies to this topic
Posted 11 April 2007 - 13:06
Събота случайно излязохме с един приятел извън София. Той има 124 Е черна, лимузина. Открих, че много ми харесва да се движим двамата заедно с двете коли! Харесват ми тия пинизи - да се движим един след друг, да се задминаваме, да се движим един до друг/разбира се бавно, в такива случаи най-обичам отзад да ми се лепне някой напорист с BMW 320- просто чака момчето! Докато Щутгарските лъвове решат да настъпят газста! Ма такива моменти мъ кефат! Така че, обавявам конкурс: търся партньор с Е класа,124/може купе или седан/, черния цвят е задължителен! На интервю ще бъдат поканени само одобрени кандидати! Шегувам се за последното.
Posted 11 April 2007 - 16:59
Братле-има такъв тип шофиране във специалните части когато са на детайл=казва се P.E.S. driving-ногу е готино-има си и пинизи -но наистина е красота-следващия път опитайте да карате на около 1 ,2 метра един за друг като с десния си фар му покриваш задния ляв стоп...обаче трябва да сте перфектно свикнали с шофирането на другия и си има сигнали за предстоящи действия от първия водач-ако се шлифовате-=става наистина красиво
Posted 11 April 2007 - 17:56
Това ми звучи съмнително, ами ако не се шлифоваме достатъчно! По-добре на по-голямо разстояние!Братле-има такъв тип шофиране във специалните части когато са на детайл=казва се P.E.S. driving-ногу е готино-има си и пинизи -но наистина е красота-следващия път опитайте да карате на около 1 ,2 метра един за друг като с десния си фар му покриваш задния ляв стоп...обаче трябва да сте перфектно свикнали с шофирането на другия и си има сигнали за предстоящи действия от първия водач-ако се шлифовате-=става наистина красиво
Posted 11 April 2007 - 18:00
... ами ако не се шлифоваме достатъчно...
Ми ако не се шлифовате достатъчно,после тенекеджиите ще се оправят.За това са се специализирали-шлифоване на кит и полиране на боя
Posted 11 April 2007 - 18:13
Ми тогава на по голямо-използвайте две секундното правило ако искате-но тръпката е точно в това-да сте като една кола-забравих да кажа че това се прави от коли с еднакви параметри-скоростна кутия,двигател;ако искаш и гуми даже-и изобщо не е толкова лесно-=ама гледам ,че те радва и затуи ти казах какво да опитате-сега ти казвам че професионалистите го правят със 90-110 през цялото време на пътуването-и разстоянието понякога може да е по малко от метър ама и за това има време-каквото и да правите обаче мислете за сигурността на вас и другите на пътя-иначе става една грозна гледкаТова ми звучи съмнително, ами ако не се шлифоваме достатъчно! По-добре на по-голямо разстояние!
успехи
Posted 11 April 2007 - 18:17
И така сме си добре, даже сега самата мисъл ме кефи! Два мерцедеса да карат един до друг! Много обичам когато изравним емблемите!Ми тогава на по голямо-използвайте две секундното правило ако искате-но тръпката е точно в това-да сте като една кола-забравих да кажа че това се прави от коли с еднакви параметри-скоростна кутия,двигател;ако искаш и гуми даже-и изобщо не е толкова лесно-=ама гледам ,че те радва и затуи ти казах какво да опитате-сега ти казвам че професионалистите го правят със 90-110 през цялото време на пътуването-и разстоянието понякога може да е по малко от метър ама и за това има време-каквото и да правите обаче мислете за сигурността на вас и другите на пътя-иначе става една грозна гледка
успехи
Posted 11 April 2007 - 19:23
Сив и бял така се движат тук из града ма брат близнак кара единия,а аз сьм с другия.Жената обикновенно не е много доволна ма ние така си караме от 15 години вече.Спиран сьм от полиция и по тая причина,що сьм го гонел................
.
Posted 11 April 2007 - 23:25
Абе нямат проблеми, ама карат Hyundai-чета. Ако бяха с МБ, обучението им щеше да излезе скъпо
ML270 04г.
ex-С180 94г.
Posted 12 April 2007 - 12:27
То нямаше да е обучение.. Те мерцедесите сами си вървят иначе евала
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users