Първо-здравейте-пиша и тук тема за да не си помислите че съм се регнал във форума само да си пусня обява за продажба

напротив-интерсно ми е и смятам ,че форума е интересен
тъй като имам огромен опит със всякакъв вид автомобили -лични и служебни(над 50 модела) се надявам някога и аз да съм полезен Благодаря ,че ме приехте

а сега относно темата-както писах съм притежател на МБ 124 260 Е -изключително здрав автомобил-имайте предвид ,че аз съм от типа шофьори които тестват здравината на колата по всякакви възможни начини и общо взето си я настъпвам здраво-тва хич няма да ми помогне да си продам колата ама пък хич не обичам да съм нечестен-юркам си меро-и тои си държи

НО!-аз съм човек и на естетиката и вътрешния мир...и има едно единствено нешо в 124 което ужасно много ме дразни-това е таблото-просто е ужасно...като на някакъв по съвременен трактор е...за някои от вас точо тои си е типичен елемент и е чудесен и удобен ,но аз имам свое мнение-за това сме хората-да сме различни-та в тази връзка-някои знае ли някъде да правят различни табла за 124-изцяло различни уреди...даже и дигитални да са пак е по добре?-или поне някакъв вид промяна?-ще сум ви благодарен защото дори и да си продам меро аз шак ще си взема такъв-а таблата са сходни в повечето модели....та това е де...благодаря за вниманието и предварително благодаря за отговорите

поздрави и успехи