124-малко красота,м?да питам и да се представя:)
Започната от SAMURAIJACK, 10 апр 2007 - 22:35:21
42 мнения по тази тема
Публикувано 10 април 2007 - 22:35
Първо-здравейте-пиша и тук тема за да не си помислите че съм се регнал във форума само да си пусня обява за продажбанапротив-интерсно ми е и смятам ,че форума е интересен
тъй като имам огромен опит със всякакъв вид автомобили -лични и служебни(над 50 модела) се надявам някога и аз да съм полезен Благодаря ,че ме приехте
а сега относно темата-както писах съм притежател на МБ 124 260 Е -изключително здрав автомобил-имайте предвид ,че аз съм от типа шофьори които тестват здравината на колата по всякакви възможни начини и общо взето си я настъпвам здраво-тва хич няма да ми помогне да си продам колата ама пък хич не обичам да съм нечестен-юркам си меро-и тои си държи НО!-аз съм човек и на естетиката и вътрешния мир...и има едно единствено нешо в 124 което ужасно много ме дразни-това е таблото-просто е ужасно...като на някакъв по съвременен трактор е...за някои от вас точо тои си е типичен елемент и е чудесен и удобен ,но аз имам свое мнение-за това сме хората-да сме различни-та в тази връзка-някои знае ли някъде да правят различни табла за 124-изцяло различни уреди...даже и дигитални да са пак е по добре?-или поне някакъв вид промяна?-ще сум ви благодарен защото дори и да си продам меро аз шак ще си взема такъв-а таблата са сходни в повечето модели....та това е де...благодаря за вниманието и предварително благодаря за отговорите
поздрави и успехи
тъй като имам огромен опит със всякакъв вид автомобили -лични и служебни(над 50 модела) се надявам някога и аз да съм полезен Благодаря ,че ме приехте
а сега относно темата-както писах съм притежател на МБ 124 260 Е -изключително здрав автомобил-имайте предвид ,че аз съм от типа шофьори които тестват здравината на колата по всякакви възможни начини и общо взето си я настъпвам здраво-тва хич няма да ми помогне да си продам колата ама пък хич не обичам да съм нечестен-юркам си меро-и тои си държи НО!-аз съм човек и на естетиката и вътрешния мир...и има едно единствено нешо в 124 което ужасно много ме дразни-това е таблото-просто е ужасно...като на някакъв по съвременен трактор е...за някои от вас точо тои си е типичен елемент и е чудесен и удобен ,но аз имам свое мнение-за това сме хората-да сме различни-та в тази връзка-някои знае ли някъде да правят различни табла за 124-изцяло различни уреди...даже и дигитални да са пак е по добре?-или поне някакъв вид промяна?-ще сум ви благодарен защото дори и да си продам меро аз шак ще си взема такъв-а таблата са сходни в повечето модели....та това е де...благодаря за вниманието и предварително благодаря за отговорите
поздрави и успехи
Публикувано 10 април 2007 - 23:16
Това табло ми харесва шпвече от на 123 или 210,че и от на много други модели.За мен това е една класика и вьтре 124 си е КРАСОТА,но това е лично мнение.Идея нямам за какво друго табло може да си говорим,знам за друг цвят уреди,но за цяло табло идея нямам.
Добре дошьл,пусни снимки на колицата.
.
Публикувано 10 април 2007 - 23:25
Евалата! Знаеш ли че когато е излязъл тоя модел върховото постижение на IBM,500 MB HDD повтарям 500 MB е голям колкото хладилник. Ти к'во искаш ? TFT дисплей + джойстик на волана ? Не става. Но всеки занаятчия може да ти ъпгрейдне таблото до версия FIAT Bravo и т. н. , да ме прощават колегите от съответните форуми и всички да са доволни. Втори вариант: инвестираш една по сериозна сума в MB и имаш готино, съвременно табло.Enjoy
Публикувано 10 април 2007 - 23:30
Здравей,и добре дошъл.
Може и таблото да е като "съвременен трактор",но това е философията на Мерседес, в който и модел да седнеш да се чустваш като "У дома си"
Всичко да ти е познато и достъпно.Поне аз не съм чувал до сега някой да се е оплакал от визията или подредбата на уредите по таблото. Но ако теб лично те дразни,и си внимавал по "ръчен труд" в учище, можеш да направиш чудеса от него.
Успех.
Може и таблото да е като "съвременен трактор",но това е философията на Мерседес, в който и модел да седнеш да се чустваш като "У дома си"
Всичко да ти е познато и достъпно.Поне аз не съм чувал до сега някой да се е оплакал от визията или подредбата на уредите по таблото. Но ако теб лично те дразни,и си внимавал по "ръчен труд" в учище, можеш да направиш чудеса от него.
Успех.
Публикувано 10 април 2007 - 23:35
така е дружено за едно леко сравнение-щото без сравнение няма как да има мнение-МБ 1991 година-124 например-и ауди-което искаш-ама да е 90ка например-яд ме е че няма как да постна снимка и на двете табла ама и така ше се опитам да сравня-мерцедес-таблото си е еднои съшо от 1986 година сигурно-слабо осветено-не под самото табло а като на форд 1982 година-отвън-не се виждат добре показанията на уредите-да не говорим че а си си сложил спортен волан а не си видел нишо от него-ама тва си е друга бираЕвалата! Знаеш ли че когато е излязъл тоя модел върховото постижение на IBM,500 MB HDD повтарям 500 MB е голям колкото хладилник. Ти к'во искаш ? TFT дисплей + джойстик на волана ? Не става. Но всеки занаятчия може да ти ъпгрейдне таблото до версия FIAT Bravo и т. н. , да ме прощават колегите от съответните форуми и всички да са доволни. Втори вариант: инвестираш една по сериозна сума в MB и имаш готино, съвременно табло.Enjoy
аудито-свети в червен цвят които се вижда прекрасно-талото е осветено отдолу-оборотомера и спидомера се виждат отлично и са големи -на малкото екранче ти излиза систем чек с ясни и видими символи
това имах впредвид-иначе нищо лошо
Публикувано 10 април 2007 - 23:38
Благодаря-явно наистина това си е мое ограничено виждане-но те е основно и само за таблото-може пък да съм се изкривил нещо в това отношение-мисля си че дори и само да беше осветено отдолу пак щеше да е в пъти по добреЗдравей,и добре дошъл.
Успех.
ама ще опитам все нещо де-разгледах едни чудни снимчици тук и кръговете на уредите бяха обрамчени с алуниева лента и не беше никак зле и осветлението като измисля и съм готов-
благодарско още веднъж
Публикувано 10 април 2007 - 23:48
Добре заварилиснимки very soon-ASAPТова табло ми харесва шпвече от на 123 или 210,че и от на много други модели.За мен това е една класика и вьтре 124 си е КРАСОТА,но това е лично мнение.Идея нямам за какво друго табло може да си говорим,знам за друг цвят уреди,но за цяло табло идея нямам.
или ако трябва да съм още по точен-утре-не е нещо особенно и някава наточена хубавица-просто здрав автомобил
но следващия със сигурност ще има чочоне видкрасота
Публикувано 11 април 2007 - 00:45
На вкус и на цвет таварищи нет казват руснаците... - на мен лично таблото на 124 ми харесва невероятно много !!! Точно както си е за мен е перфектно но, ... Успех с преправянето
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 11 април 2007 - 07:37
Купи си първо трактор за да видиш там таблото какво е и ако ти хареса си го сложи на 124-ката.....
Таблото на 124-ката не му харесвало.
Таблото на 124-ката не му харесвало.
Публикувано 11 април 2007 - 08:25
Според мен трябва да продадеш мерцедеса и да си купиш Лада Самара! 124 е класика/Е Class/, едва ли някой, някога ще произведе такава машина! Всяка част от тази кола е направена със стил и вкус, а в купето направо лъха лукс!Първо-здравейте-пиша и тук тема за да не си помислите че съм се регнал във форума само да си пусня обява за продажбанапротив-интерсно ми е и смятам ,че форума е интересен
поздрави и успехи
Публикувано 11 април 2007 - 08:51
Съгласен съм,че всичко е пипнато и обмислено в 124-ката и до голяма степен има опит и традиция в интериора!И мен в началото ме сърбяха ръцете нещо да "предобря" отвътре/а и отвън/,ама се убедих,че просто няма какво!Ама няма лошо,че човека иска нещо да променя-вкусове разни,негова си работа!Ще съм любопитен да видя как се е справил!
Публикувано 11 април 2007 - 08:52
Братле, имаш страхотна машина, и да ми сравняваш великото естетическо и луксозно табло на 124-ка с дървени кочини като ауди...моля ти се...че то тва е цялостната философия на мерцедес...таблото показва що за кола е...и в 190-ка, и в 123-ка, и в 124-ка и дори в 129-ка...почти едно и също е усещането...защото то лъха именно от простотата и изискаността на таблото...просто си смени крушките и ще ти свети по-силно...
Публикувано 11 април 2007 - 10:09
малиииии издядохте човека той просто си изрази личното мнение,аз също не харесвам осветлението на уредите на по старите мерцедеси ама па все такива карам,са едно осветление ще го преживея
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 11 април 2007 - 10:11
Абе осветлението да, слабо е, ама пък цялото табло да е грозно...боже, аз като погледна други коли до 92-93...бати дървата са....
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни