Jump to content

•  

Photo
- - - - -

124-малко красота,м?да питам и да се представя:)

• Please log in to reply
42 replies to this topic

#1 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 10 April 2007 - 22:35

Първо-здравейте-пиша и тук тема за да не си помислите че съм се регнал във форума само да си пусня обява за продажба:)напротив-интерсно ми е и смятам ,че форума е интересен
тъй като имам огромен опит със всякакъв вид автомобили -лични и служебни(над 50 модела) се надявам някога и аз да съм полезен Благодаря ,че ме приехте:)
а сега относно темата-както писах съм притежател на МБ 124 260 Е -изключително здрав автомобил-имайте предвид ,че аз съм от типа шофьори които тестват здравината на колата по всякакви възможни начини и общо взето си я настъпвам здраво-тва хич няма да ми помогне да си продам колата ама пък хич не обичам да съм нечестен-юркам си меро-и тои си държи :icon_welldone: НО!-аз съм човек и на естетиката и вътрешния мир...и има едно единствено нешо в 124 което ужасно много ме дразни-това е таблото-просто е ужасно...като на някакъв по съвременен трактор е...за някои от вас точо тои си е типичен елемент и е чудесен и удобен ,но аз имам свое мнение-за това сме хората-да сме различни-та в тази връзка-някои знае ли някъде да правят различни табла за 124-изцяло различни уреди...даже и дигитални да са пак е по добре?-или поне някакъв вид промяна?-ще сум ви благодарен защото дори и да си продам меро аз шак ще си взема такъв-а таблата са сходни в повечето модели....та това е де...благодаря за вниманието и предварително благодаря за отговорите:)
поздрави и успехи:) :flagMB new:
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#2 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 10 April 2007 - 22:42

МИИИИИ....нещо ич ме няма :( :kill_myself: при всеки опит да си редактирам темата и се получава като нова....ощше не съм дошъл и мод-а вече ме мрази сигурноо:( :kill_myself: сорри...
  • 0

#3 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 10 April 2007 - 23:16

Това табло ми харесва шпвече от на 123 или 210,че и от на много други модели.За мен това е една класика и вьтре 124 си е КРАСОТА,но това е лично мнение.Идея нямам за какво друго табло може да си говорим,знам за друг цвят уреди,но за цяло табло идея нямам.

Добре дошьл,пусни снимки на колицата.
  • 0
.

#4 rotki

rotki

Чирак

• Потребители на форума
  • 92 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    220CDI S203 2005г.

Posted 10 April 2007 - 23:25

Евалата! :0_evil: Знаеш ли че когато е излязъл тоя модел върховото постижение на IBM,500 MB HDD повтарям 500 MB е голям колкото хладилник. Ти к'во искаш ? TFT дисплей + джойстик на волана ? Не става. Но всеки занаятчия може да ти ъпгрейдне таблото до версия FIAT Bravo и т. н. , да ме прощават колегите от съответните форуми и всички да са доволни. Втори вариант: инвестираш една по сериозна сума в MB и имаш готино, съвременно табло.Enjoy
  • 0

#5 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4,188 Posts:

Posted 10 April 2007 - 23:30

Здравей,и добре дошъл.
Може и таблото да е като "съвременен трактор",но това е философията на Мерседес, в който и модел да седнеш да се чустваш като "У дома си"
Всичко да ти е познато и достъпно.Поне аз не съм чувал до сега някой да се е оплакал от визията или подредбата на уредите по таблото. Но ако теб лично те дразни,и си внимавал по "ръчен труд" в учище, можеш да направиш чудеса от него.
Успех.
  • 0

#6 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 10 April 2007 - 23:35

Евалата! :0_evil: Знаеш ли че когато е излязъл тоя модел върховото постижение на IBM,500 MB HDD повтарям 500 MB е голям колкото хладилник. Ти к'во искаш ? TFT дисплей + джойстик на волана ? Не става. Но всеки занаятчия може да ти ъпгрейдне таблото до версия FIAT Bravo и т. н. , да ме прощават колегите от съответните форуми и всички да са доволни. Втори вариант: инвестираш една по сериозна сума в MB и имаш готино, съвременно табло.Enjoy

така е друже:)но за едно леко сравнение-щото без сравнение няма как да има мнение-МБ 1991 година-124 например-и ауди-което искаш-ама да е 90ка например-яд ме е че няма как да постна снимка и на двете табла ама и така ше се опитам да сравня-мерцедес-таблото си е еднои съшо от 1986 година сигурно-слабо осветено-не под самото табло а като на форд 1982 година-отвън-не се виждат добре показанията на уредите-да не говорим че а си си сложил спортен волан а не си видел нишо от него-ама тва си е друга бира
аудито-свети в червен цвят които се вижда прекрасно-талото е осветено отдолу-оборотомера и спидомера се виждат отлично и са големи -на малкото екранче ти излиза систем чек с ясни и видими символи
това имах впредвид-иначе нищо лошо:) :rolleyes:
  • 0

#7 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 10 April 2007 - 23:38

Здравей,и добре дошъл.
Може и таблото да е като "съвременен трактор",но това е философията на Мерседес, в който и модел да седнеш да се чустваш като "У дома си"
Всичко да ти е познато и достъпно.Поне аз не съм чувал до сега някой да се е оплакал от визията или подредбата на уредите по таблото. Но ако теб лично те дразни,и си внимавал по "ръчен труд" в учище, можеш да направиш чудеса от него.
Успех.

Благодаря-явно наистина това си е мое ограничено виждане-но те е основно и само за таблото-може пък да съм се изкривил нещо в това отношение-мисля си че дори и само да беше осветено отдолу пак щеше да е в пъти по добре
ама ще опитам все нещо де-разгледах едни чудни снимчици тук и кръговете на уредите бяха обрамчени с алуниева лента и не беше никак зле :flagMB new:и осветлението като измисля и съм готов-
благодарско още веднъж:)
  • 0

#8 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 10 April 2007 - 23:48

Това табло ми харесва шпвече от на 123 или 210,че и от на много други модели.За мен това е една класика и вьтре 124 си е КРАСОТА,но това е лично мнение.Идея нямам за какво друго табло може да си говорим,знам за друг цвят уреди,но за цяло табло идея нямам.

Добре дошьл,пусни снимки на колицата.

Добре заварили:)снимки very soon-ASAP
или ако трябва да съм още по точен-утре-не е нещо особенно и някава наточена хубавица-просто здрав автомобил:)
но следващия със сигурност ще има чочоне вид:)красота:)
  • 0

#9 Vlado190

Vlado190

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Posts:
  • Град:Samokov

Posted 11 April 2007 - 00:45

На вкус и на цвет таварищи нет казват руснаците... - на мен лично таблото на 124 ми харесва невероятно много !!! Точно както си е за мен е перфектно но, ... Успех с преправянето :)
  • 0
1991 190E SportLine turbo 0.6bar ;)

#10 Чичко

Чичко

Чирак

• Потребители на форума
  • 135 Posts:

Posted 11 April 2007 - 07:37

Купи си първо трактор за да видиш там таблото какво е и ако ти хареса си го сложи на 124-ката.....

Таблото на 124-ката не му харесвало.

:censored:
  • 0

#11 Niki_g_n

Niki_g_n

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 31 Posts:

Posted 11 April 2007 - 08:25

Първо-здравейте-пиша и тук тема за да не си помислите че съм се регнал във форума само да си пусня обява за продажба:)напротив-интерсно ми е и смятам ,че форума е интересен
тъй като имам огромен опит със всякакъв вид автомобили -лични и служебни(над 50 модела) се надявам някога и аз да съм полезен Благодаря ,че ме приехте:)
а сега относно темата-както писах съм притежател на МБ 124 260 Е -изключително здрав автомобил-имайте предвид ,че аз съм от типа шофьори които тестват здравината на колата по всякакви възможни начини и общо взето си я настъпвам здраво-тва хич няма да ми помогне да си продам колата ама пък хич не обичам да съм нечестен-юркам си меро-и тои си държи :icon_welldone: НО!-аз съм човек и на естетиката и вътрешния мир...и има едно единствено нешо в 124 което ужасно много ме дразни-това е таблото-просто е ужасно...като на някакъв по съвременен трактор е...за някои от вас точо тои си е типичен елемент и е чудесен и удобен ,но аз имам свое мнение-за това сме хората-да сме различни-та в тази връзка-някои знае ли някъде да правят различни табла за 124-изцяло различни уреди...даже и дигитални да са пак е по добре?-или поне някакъв вид промяна?-ще сум ви благодарен защото дори и да си продам меро аз шак ще си взема такъв-а таблата са сходни в повечето модели....та това е де...благодаря за вниманието и предварително благодаря за отговорите:)
поздрави и успехи:) :flagMB new:

Според мен трябва да продадеш мерцедеса и да си купиш Лада Самара! 124 е класика/Е Class/, едва ли някой, някога ще произведе такава машина! Всяка част от тази кола е направена със стил и вкус, а в купето направо лъха лукс!
  • 0

#12 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,892 Posts:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Posted 11 April 2007 - 08:51

Съгласен съм,че всичко е пипнато и обмислено в 124-ката и до голяма степен има опит и традиция в интериора!И мен в началото ме сърбяха ръцете нещо да "предобря" отвътре/а и отвън/,ама се убедих,че просто няма какво!Ама няма лошо,че човека иска нещо да променя-вкусове разни,негова си работа!Ще съм любопитен да видя как се е справил! :)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#13 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Posts:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Posted 11 April 2007 - 08:52

Братле, имаш страхотна машина, и да ми сравняваш великото естетическо и луксозно табло на 124-ка с дървени кочини като ауди...моля ти се...че то тва е цялостната философия на мерцедес...таблото показва що за кола е...и в 190-ка, и в 123-ка, и в 124-ка и дори в 129-ка...почти едно и също е усещането...защото то лъха именно от простотата и изискаността на таблото...просто си смени крушките и ще ти свети по-силно...
  • 0
Публикувано изображение

#14 DJ FUNKY

DJ FUNKY

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,660 Posts:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    C 220 Т CDI Sport 1999 г. W 124 300 D Turbo 1992 г.

Posted 11 April 2007 - 10:09

малиииии издядохте човека :dontknow: той просто си изрази личното мнение,аз също не харесвам осветлението на уредите на по старите мерцедеси :icon_welldone: ама па все такива карам,са едно осветление ще го преживея
  • 0
Публикувано изображение
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано изображение

#15 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Posts:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Posted 11 April 2007 - 10:11

Абе осветлението да, слабо е, ама пък цялото табло да е грозно...боже, аз като погледна други коли до 92-93...бати дървата са....
  • 0
Публикувано изображение

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users